Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vb12

Jestem poraniona przez facetów.

Polecane posty

Gość vb12

Każdy którego znam próbował zaciągnąć mnie do łóżka- były szef, koledzy z pracy, współlokatorzy, brat cioteczny, terapeuta wyznał mi miłość. W pracy byłam molestowana. Mam zasady i mam dość. Oni w tym wszystkim byli bardziej lub mniej natarczywi omal nie zostałam zgwałcona. Jestem na co dzień spokojną i uprzejmą. Nie raz musiałam wręcz ostro komunikować swoje prawa. Ciężko mi być kobietą:(

Gość Babiniątko
Bo musimy żyć między samcami, którzy myślą penisem, nie liczą się żadne uczucia tylko, aby przelecieć i nabić sobie punkty. I następna i następna. Nienawidzę ich wszystkich.

Gość facet....
Przykro czytać że na takich facetów trafiasz;(

Gość kÓÓrdebalans
...ciekawe...bez powodów..

Gość Natan987
Jak blisko bylo tego gwałtu?

Gość vb12
Powiedzmy że wykorzystywał to że jesteśmy sami. Musiałam być bardzo czujna, stać koło drzwi by w razie czego uciec.

Gość specjalnie się z takimi
zadajecie

Dam Ci radę:) Zacznij uprawiać jakieś sporty walki. Nie żartuję, u mnie dopiero to przyniosło pożądany skutek. Znajomi faceci po prostu zaczeli się bać, że im spuszczę łomot. Zanim doradził mi to ktoś, miałam już prawie deprechę i bardzo zaniżoną samoocenę. Bo co myśleć o sobie, kiedy w każdej nowej pracy jakiś facet (oczywiście przełożony) bierze sobie Ciebie na celownik i staruje z propozycjami, próbami macania. Dawali mi do zrozumienia, że nie mam szans utrzymać się w tej pracy, bez ich "protekcji". Kończyło się wymówieniem, ale z każdym razem pogłębiało się we mnie uczucie, że coś ze mną jest nie tak. Nie wiem, dlaczego tak było. Nie zachowywałam się prowokująco, ani się tak nie ubierałam. Jestem ładna, ale nie ja jedna przecież. A nie słyszę od ładnych koleżanek, że są notorycznie nagabywane. Kiedy ktoś poradził mi, żeby ćwiczyć kick boxing, popukałam się w czoło. Ani mi się chciało, ani nie wyobrażałam sobie, bym ja mogła kogokolwiek kopnąć w głowę:D A jednak:D Od świadomości, że nie jestem bezbronna, bardzo wzrosło moje poczucie pewności siebie. Mam wysoką samoocenę, żaden ciul nie będzie mi wmawiał, że obciąganie należy do zakresu moich obowiązków. Kiedy masz sprawne, silne ciało, wysyłasz innym sygnał "lepiej ze mną nie zadzieraj". Nie uwierzysz, jak bardzo zmienia (wzmacnia się) psychika, kiedy wzmacniasz ciało.

Gość vb12
Dzieki za radę, na pewni skorzystam:) nawet znajoma organizuje zajęcia samoobrony dla kobiet

Gość Natam987
Sztuki walki przydadzą się. Do obrony przed gwałcicielami. Ale czy pomogą znaleźć sensownego faceta? Ci nieśmiali będą się bać. Jeszcze bardziej, niż dotychczas. :-)

Gość kobiety to kur.....,,
same przecież wybieracie takich co dobrze ruchają, a tacy faceci dla których liczy się uczucie są przez was odrzucani

Super! Życzę Ci powodzenia. Zobaczysz, jakie to świetne uczucie, mieć silne, wysportowane ciało:) Na mnie to działa jak narkotyk:)

Gość CEB53T
no a jak facet jest dobry w te klocki i zależy mu na rodzinie i innych wartościach :classic_cool:?

Gość Bozena M
nie to nie tak :). :) To byl gwalt psychiczny. Jak sie skonczylo? Gosc sie osmieszyl. :)

Natam---> Sensowny facet na pewno na pewno nie będzie unikał lubiącej sport dziewczyny:) Jeżeli nieśmiały facet nie jest gamoniem, to amatorkę, prędzej czy później, znajdzie. Autorka szuka faceta?

Bo brzmi dziwnie. Gwałt psychiczny rodem z Ferdydurke:D Bożena--->Przepraszam, że robię sobie żarty, bynajmniej nie chcę kpić z Twoich przeżyć, ale sformułowanie "gwałt psychiczny" uwalnia w mej wyobraźni dzikie, groteskowe sceny. Lepiej odejdę od kompa. Za dużo zioła spaliłam:D

Gość vb12
Ale oni nie byli zainteresowani mną jako człowiekiem ale seksem ze mną do tego żonaci i zajęci, nawet jeśli bym spotkała wartościowego człowieka to chemia musi być z obu stron, nie zważali na to że mówiłam że nie jestem zainteresowana oni dązyli do seksu.

Gość ON - nie zalogowany
widocznie jestes fajna kobietka i to ich urzeklo... ;)