Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaElisabethki

10.04 zmarl Robert Edwards wspolwynalazca metody in vitro

Polecane posty

Gość leniviec gluptak
Ha ja ha ha Gratuluje doswiadczen , w ciekawych sie kregach obracasz , gdzie dzieci in vitro , jak tonami z nieba spadaja , a kazdy dzieciakowi na czolo nalepke nakleja , by bylo wiadomo ktore to ! X W waszej chorej Polsce , ludzie sa tak waszymi debilnymi pogladai zaszczuci , ze i na mekach by nie wyznali , ze dziecko z in vitro , zeby ich nie zlinczowano , wiec nie pirdolcie , o tych waszych znajomych przypadkach ..... Bo znacie tylko ta nawiedzona z tv , co ja trzepnelo i zaluje , ze dziecko ma !

Gość tajlandiaaaaa
tutaj duzo jest takich co robi to jakies wyjatkowe forum wyjatkowe czasy

Gość BonitaaaRaj
A nie uwazacie , ze in vitro jest wbrew Bogu ?

Gość leniviec gluptak
Edzio , nie mnie - ludzie czasem pracuja , z osobami majacymi takie problemy , a ja robie to od lat jako homeopata i na pewno nie boje sie tej metody ! I jakos moje pacjetki maja zdrowe dzieci , same tez jeszcze na nogach !!!

Gość ha ja ha ha
do leniwiec-ja nie mieszkam w Polsce i znam 2 pary,ktore maja dzieci z probowki. o co ci chodzi z tymi ciekawymi kregami?

Boże ci ludzie są chorzy, pisze się im o ciężkich przypadkach po in vitro a oni o smoleńsku o ciemnogrodzie, nie dopuszczają do siebie prawdy. Smutne

BonitaaaRaj a nie wbrew Bogu jest niepłodnośc? niemożnośc zajscia w ciąze? czy to nie wbrew Bogu i życiu???

"A nie uwazacie , ze in vitro jest wbrew Bogu" - Na pewno jest, ale osobiście (wstyd przyznać) rzadko kieruje się religią w życiu. Jestem PRZECIW tylko i wyłącznie z powodu cierpienia dzieci bo matki .. cóż ich wybór.

Gość leniviec gluptak
Bonita - nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu tez i ogolnie szkodzenie sobie na zdrowiu ! I setki innych zeczy ! I kradziez ! I zdrada ! I co wszyscy swieci ! A o hasle czyncie sobie Ziemie poddana ... slyszli . X A tych bredni o jakis selekcjach , usuwaniu zarodkow z macicy itp to juz sie czytac nie da ! W zyciu procedury nie widzieli , ale wyobraznia pracuje !!! Tak , tak o bruzdach wspomniec trzeba !!! Lada dzien jakis zacofaniec kaze nam diabelskich znamion na ciele szukac ! X I kto nie ma takich problemow , powinnien sie swoimi zajac !

Gość kurczeeeeeeeeeeeeeee
zawsze najwięcej kłapią CI którzy nie mają takich dylematów są zdrowi i mają dzieci ONI mają najwięcej do powiedzenia i do obrażania innych taka prawda

Gość leniviec gluptak
Ana Rosa a ociezko chorych dzieciach bez in vitro slyszalas , bo ja mialam swego czasu praktyki na onkologi dzieciecej i ani jednego biedactwa z in vitro , jak pracowalam w poradni porazen mozgowych , to o tej metodzie malo kto slyszal , a od pracy rece nam odpadaly ! Otworzcie , oczy a nie jak papugi powtarzacie bez zrozumienia !

mini żebyś nie była taka pewna siebie jak Twoja córka nie będzie mogła mieć dzieci też jej powiesz" niemożesz nie masz" proste

Gość vveronika
ja mam lepszy pomysl ja sie sklonuje x 10

A bez dzieci nie mozna zyc ? Moja siostra nie może mieć i żyje Nie dramatyzuj kobieto :) To kwestia wychowania Jak sie kobiecie wmawia, że może być tylko matką to wiesz

dla mnie to jest moda nowobogackich nic innego szpan wiesz stac mnie zenada taki tluk moze miec a ja nie buuu smieszni ludzie

Gość leniviec gluptak
Mimi , no tak bez wielu zeczy mozna zyc , tylko czemu , jesli da sie temu zaradzic ! Obetnie Ci nogi , to lez , to tez zycie , po co robic protezy i nauczyc sie chodzic , lezenie tez jest fajne !!!

"bez dzieci niemożna żyć?" odezwała się ta co ma ich czworo syty głodnego niezrozumie nigdy.

Gość siebiodaa22
patrzcie Brytyjczyk wyznał, że w nie tak odległej przyszłości rodzice zmarłego dziecka, którzy nie będą już mieli zdolności reprodukcyjnych, będą mogli "wyhodować" kolejnego potomka, wykorzystując do tego celu np. komórki skóry utraconego członka rodu. heheh

Gość leniviec gluptak
Edzio zastanow sie , zdajesz sobie sprawe , jakie kredyty ludzie na ten cel biora , ile lat splacaja , odmawiajac sobie wszystkich przyjemnosci ! Nie slyszalam , zeby ktos z mody robil in vitro , ale wielu z biedy pozostaje nieszczesliwych !

Gość leniviec gluptak
Siebioda - co ma pirenik do wiatraka ?

Gość leniviec gluptak
Mimi produkcji ?

Gość taka jedna mala ola
edziu wiemy o twoim 5 dziecku z kochanką :-O płacz i płać dobrze ci tak

Gość to tylko
niektóre nawiedzone nie przyjmują do wiadomości, że posiadanie dziecka to nie obowiązek kobiety, tylko jej prawo i że niektóre kobiety nie mogą dzieci mieć z różnych powodów ale ich egoizm powoduje, że chwytają się wszystkich metod/sposobów aby ten egoizm zaspokoić bez względu na skutki i koszty tak jakby miarą ich człowieczeństwa było to czy zostaną biologicznymi matkami

Gość leniviec gluptak
Edzio Wiec sie kurka nie wypowiadaj o zeczach ktorych nie rozumiesz ! Tylko sie zastanow czy na przepelnionej ziemi jest to oznaka rozsadku tak sie bez sensu i opamietania reprodukowac ;) ? O antykoncepcji sie nie slyszalo , czy ulotka za trudna do zrozumienia ?

Gość denis----a
:-D

Gość denis----a
one egoistki a edzio52 typ jeden mnie podrywal