Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonikkk

Jak nawiązać znajomość z...

Polecane posty

Gość telefonikkk

Ostatnio w mojej pracy (pracuję w telemarketingu czyli na słuchawkach gdzie pracuje mnóstwo osób) zmienił się system organizacyjny przeszło do nas wiele nowych osób z innego oddziału firmy. Te nowe osoby siedzą w jednej sali (wszyscy się znają), a my (czyli osoby które pracowały tu wcześniej) w innej. Mamy jedną kuchnię, więc czasami tam widzimy się z tymi nowymi osobami. Zwróciłam uwagę na jednego chłopaka spodobał mi się, ale nie wiem jak się zachować, dawno nie podobał mi się nikt tzn nie miałam potrzeby nawiązywania znajomości z kimś kto by mnie zainteresował ponieważ byłam bardzo długo w związku ok 6 lat. Głupio mi tak pierwszej zagadnąć nie wiem czy ja mu się podobam, przez dwa dni zachowywał się jakby zwracał na mnie uwagę, coś próbował zagadnąć, ale ja odpowiedziałam i od razu przestałam zwracać na niego uwagę, teraz tak raczej nie zwraca za bardzo już na mnie uwagi, wydaje mi się teraz nawet że podobam się jego koledze, ale mi się podoba właśnie on. Jak przechodzę to nie patrzę na niego choć wiem gdzie siedzi, ale głupio mi okazać, że mi się podoba, choć pewnie już trochę to zauważył... Tym bardziej mi głupio jakbym na niego patrzyła, a okazałoby się że ja mu się nie podobam Poza tym jest ode mnie raczej młodszy :/ Kiedyś nie miałam problemu żeby uśmiechnąć się do chłopaka który mi się podobał, a teraz jakoś mi głupio tym bardziej że on nawet jak o coś pytał to miał poważną minę więc nie będę się szczerzyć... Co mogłabym zrobić żeby jakoś go zagadnąć, ale żeby nie wyszło że mi się podoba tylko jako współpracowniczka może...

Gość telefonikkk
czy ktoś może coś podpowiedzieć :(