Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardelinka

Antykoncepcja, a dni płodne

Polecane posty

Dziewczyny, od kilku dni leci ze mnie taka lejąca jak woda niby taka biała ale z jakimś takim nieokreślonym kolorem zabarwienia wydzielina, czytam w necie i kobiety piszą, że to raczej dni płodne, a ja sobie nie przypominam, że przy moim braniu tabletek anty, które biorę już jakieś dobre pół roku, jak nie więcej, żeby występowała taka wydzielina. Nie wiem co mam myśleć, tabletki biorę zgodnie z czasem, nie mam opóźnień 12h, 2 dni temu chyba zdażyło mi się tylko przyjąć tabletkę nie o 20, tylko o 21, ale nie miałam możliwości prędzej, bo byłam na fitnessie. Co sądzić o tym?

Gość wiesz jak dzialaja pigulki?
wiesz? Czy nie? Bo jesli wiesz, to o jakie dni plodne pytasz? :o moze lepiej idz zrob sobie cytologie, albo zapytaj lekatrza czy nie masz zaburzen flory bakteryjnej. To sie moze zdarzyc przy antykoncepcji hormonalnej. Albo kup sobie Laciobios Femine i najpier lyknij kilka fiolek, sprawdz, czy wystarczy ten probiotyk do uregulowania flory. Tylko znow sie nie zdziw, ze pojawi sie lekko ciagliwy sluz :D no i jeszcze jedno - przeczytaj ulotke...

Gość wiesz jak dzialaja pigulki?
* najpierw