Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

List miłosny do pięknej mężatki z moim mailem

Polecane posty

Dobry pomysł? Musiałbym go jeszcze jakoś sprytnie podrzucić. A mail zawiera imię i nazwisko.

Gość blueeeee
Dzień dobry:) Doobry....ten pomysł...genialny:D a list podrzuć np na wycieraczkę lub do skrzynki na listy:)

Cześć. No właśnie chciałbym, żeby tylko ona go dostała, a do skrzynki, to mogą dzieci, czy mąż przechwycić. Chciałbym mieć jej mail, ale nie mogę jej namierzyć. Kont na portalach społecznościowych chyba nie ma.

To jak zdobyć jej mail? Myślałem o detektywie, ale to droga i śmierdząca sprawa.

Gość taki jeden facet 28
przyznaj się ,że podświadomie potrzebujesz kobiety mamusi co cie poprowadzi za raczke przez zycie bo ty sam nie potrafisz

Gość blueeeee
jak zdobyć jej mail?????? idź do niej z ankietą( albo wyślij kolegę, ale takiego, który wyglądem wzbudza zaufanie) Ankieta np.jakie perfumy z...marek używasz Podać dane, numer telefonu do kontaktów:P maila:P:P wiek :P:P:P, preferencje seksualne:P:P::!!!!:D:D:D i inne potrzebne ci do szczenścia :P wiadomości. W zamian za to wykosztujesz się kochany na perfumy(albo chociaż próbkę, ale nie wiem, czy próbka przejdzie) Żeby być bardziej wiarygodnym możesz,przejść się jeszcze po sąsiadach, gdyby przypadkiem chciała się zapytać, czy u nich ankieter już był;P Po szczegółowym wypełnieniu ankiety:P i podpisaniu zgody na przetwarzanie danych osobowych:D dla pierwszych 10 klientów perfumy gratis.:D Masz sposób i działaj!!!!Nikt ci nic lepszego nie zaproponuje a JA CI PODAM NUMER KONTA DO WPŁATY ZA PORADĘ O CHARAKTERZE matrymonialnym:D:D:D

Gość Funai Otake
"Loser to wyższa szkoła nieudacznictwa" x Jego już całkiem pogrzało.

Gość Luzerze wali ci na dekiel
z tego bezrobocia

Gość blueeeee
too co ona w sobie ma takiego, czego inne nie mają,że sie w niej tak zauroczyłeś???? Taka jest ładna, czy mondra:)?

Piękna, ładnie się ubiera, pracuje pewnie w biurze, do tego dziećmi, domem się zajmuje, do kościoła chodzi, dobrze jeździ samochodem. Ogólnie wszystko ma. ;)

Gość vaneskadeska
a jak intelektualne dopasowanie,myślałeś o tym

Gość Bozena M
kobieta mamusia. Jakie to piekne. To wlasnie ja. To najpiekniejsza strona mego zycia. Jesli kiedykolwiek myslalam o swoim powolaniu zyciowym to teraz juz dobrze wiem, ze zona i mama to moja wymarzona rola. Naprawde. Owszem praca zawodowa tez jest wazna, ale nie tak. Tysiac razy moge to powtorzyc.Kiedy rano robie Mezowi sniadanie i kanapki do pracy, kiedy sprzatam lazienke, kiedy gotuje dzieciakom smakolyki, robie zakupy i jade z wozkiem wypelnionym po brzegi, kiedy piore i sprzatam. To nie jest ambitne? Ambitne prace juz mialam. Wcale nie bylo tak slodko. A kiedy dorosle dziecko mowi, ze zrobie tak jak mi radzilas mamusiu to miod na moje uszy. Pozdrawiam wszystkie ciezko pracujace mamusie. :)