Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TyIJaMydelkoFaaa

druga blada kreska rano, a wieczorem...

Polecane posty

Gość TyIJaMydelkoFaaa

.... na drugim tescie tylko jedna. na tescie ciazowym. czy wierzyc temu pozytywnemu, czy negatywnemu?

Gość olamamamam
zrób trzeci ;) a najlepiej test bety i z głowy

Gość TyIJaMydelkoFaaa
boje sie robic trzeci bo mam jeszcze jeden takiej samej firmy, co ten negatywny. nie biore zadnych lekow. jedynie magnes i kwas foliowy. nic nie moglo zaburzyc wyniku. test nie byl przeterminowany i wyszedl pozytywny dlaczego?

Gość co wy macie z ta betą?
nie wiem co wy macie z ta beta...zrób bete, zrób bete...zrobi test jeszcze jeden jutro rano i się okaże czy jest w ciąży.

Gość MDDDDDDDDDDDDD
Magnes powiadasz... a nie przyciągasz metali?

Gość TyIJaMydelkoFaaa
dokladnie :D:D gdzie nie czytam to beta beta beta :D jakbym chciala isc na bete to bym poszla :D zaczynam od testu. na bete pojde dopiero jak okresu dluzej nie dostane. ostatni mialam 14 marca- otatnie cykle 27-30 dni.

Gość TyIJaMydelkoFaaa
sorry magnez. zawsze myle sie czy to SSSSSSS czy to ZZZZZZZZZ :D zawsze.

Gość co wy macie z ta betą?
ja tam żadnej bety nie robiłam bo nie wiem po co mi to. robiłam test i druga kreska była bardzo blada. Po 2 dniach znowu zrobiłam i juz była bardziej widoczna. Wtedy zapisałam sie do gina i tyle. A tu gdzie nie spojrzysz to Cie na bete wysyłaja i jeszcze później debatuja o wynikach czy dobrze poziom wzrasta itp itd czy to oznacza ciążę. Jakby testu nie można było po prostu po 1-2 dniach znowu zrobić.

Gość apłaćkotet
my z tą betą bo testy w wielu przypadkach nic nie warte są mi do 37 dc wychodziły negatywne zrobiłam bete i wszystko wiedziałam nie musiałam pytać na kafe co myślą o moim wyniku bo miałam normy i wiedziałam już w którym tyg ciąży jestem sama widzisz zrobiłaś już 2 testy i dalej myślisz co i jak i jeszcze 3 w szufladzie kisisz i dalej jak go zrobisz to będziesz się pytać czy może jest już wiarygodny, czy może ten pierwszy był ok. wiesz już dlaczego lepiej zrobić betę?

Gość TyIJaMydelkoFaaa
aloooo jest tu ktos :P

Gość TyIJaMydelkoFaaa
pojde na bete, ale dopiero wtedy jak mi sie sposni tydzien. bo nie chce sie nakrecac zbyt wczersnie. nieraz juz tak bylo i nic.. :(

Gość apłaćkotet
co wy macie z tą betą dziewczyno widzę że słabo się w temacie orientujesz a wiesz że możesz zrobić 4 testy pod rząd i myśleć dalej że jestes w ciąży a w niej nie być- bo test nie pokaże czy poziom hormonu rośnie prawidłowo , a nawet ciaży już nie będzie to test nadal będzie pozytywny bo wykryje nadal poziom hcg mino że będzie już niższy. a jak myślisz dlaczego kliniki nie stosują testów tylko oznaczają poziom hcg? zobacz że nie wpadli na ten wasz pomysł żeby po 5 testów ciążowych robić i nadal się głowić czy jest ciąża czy jej nie ma :)

Gość bo jak ktoś ma świra
i przed terminem okresu albo w jego dniu robi test (i to wieczorem, kiedy stężenie BetaHCG jest mniejsze i test gówno wykaże), to znaczy, że się niecierpliwi i chce jak najszybciej wiedzieć, czy jest w ciąży czy nie. Więc albo poczekaj kilka dni i zrób test albo idź na betę. No i nie zawracaj głowy kolejnym głupim tematem pt. "jest 2 kreska czy jej nie ma - ojejku co robić"...

Gość TyIJaMydelkoFaaa
bno oczywiscie przesledzilam 76254236 watkow, ze jak jest druga kreska nie wazne czy blada czy mocna to oznacza ciaze na 90%