Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudyna buziaczek

Koleżanki pomożcie

Polecane posty

Gość Klaudyna buziaczek

Chce pójsć na solarium ale niewiem w jakim stroju? Jak jestescie na solarium to sciągacie biustonosz i majtki czy nie? Jak najlepiej na solarium opalac się?

Gość Klaudyna buziaczek
Nago wstydze sie, że ktoś mogłby mnie zobaczyć

Gość Klaudyna buziaczek
To może jednak i ja bez biustonosza i majtek. Jakie solarium polecila byś. Bo słyszałam, że sa takie na stojąco i na leżaka że można opalać się

Gość Otylia 321
Ne powinno sie opalac puersi, wiec radze Ci w biustonoszu

Gość Klaudyna buziaczek
Może masz i racje bo mamy delikatna skóre na biuscie hmm

nie powinno sie wogóle korzystać z solarium, ale wszystko dla ludzi i z umiarem, ja chodze na solarium na wiosne , tak zeby nie wygladac blado...Jezeli korzystasz pierwszy raz to spytaj sie , ktore łozka maja lampy slabsze zebys nie dostala oparzen, albo wejdz na pare minut. Ja ze stojacych nie mam cierpliwosci tak stac.

Gość KAMMMM
to jakieś prowo

Gość Klaudyna buziaczek
ile czasu takie opalanie trwa. Bo chciała bym opalić się troche przed weselem siostry

Gość Klaudyna buziaczek
Hmm aż tak bardzo wrażliwa moja skóra nie jest.

Gość panienka866
jesli ide na solarium na ktorym wczesniej nie bylam ,to zdjemuje wszystko oprocz stringow. stringi mam po to tylko zeby zoabczyc czy jest jakas roznica czy nie, po peirwszym razie juz powinno widac troszeczke-jesli nie widac, to juz na to solarium nie wroce. polecam brac tabletki z beta karotenem 15mg przynajmniej z miesiac przed zaczeciem chodzenia na solarium. nie chodze na solarium na dluzej niz 7 minut. wole isc 5 po 6 minut niz 3 razy po 10minut.

Gość Klaudyna buziaczek
To chociaż nie lubie stringow to mosze kupic choc jedne by ładnie opalona być

Gość dlatego nie ineresowly
nie żartuj, tylko i wyłącznie nago, solarium własnie po to jest zamykasz sie i juz.

Gość Klaudyna buziaczek
Hmm sama niewiem boje się że jednak ktoś mnie podejrzy

Gość gość
ja od ponad 3 lat nie chodzę na solarium, a wcześniej chodziłam z 5,6 razy na miesiąc po 10 minut. zawsze nago się opalałam. Przestałam chodzić w sumie z przypadku bo koleżanka robiła mi darmowe zabiegi na twarz po których to nie mogłam się opalać pod groźbą plam na twarzy, a że kuracja trwała kilka tygodni to kilka tygodnie nie chodziłam w między czasie ta koleżanka nagadała mi że solarium jest niezdrowe, szkodliwe i że po co w ogóle chodzę i że na starość będę źle wyglądać no i jakoś tak się przyzwyczaiłam przez te kilka tygodniu do "bladości" że aż mi się spodobało i teraz opalam się tylko latem na wyjazdach urlopowych w naturalnym słońcu;]

Gość gość
w solarium opalać się w jakimkolwiek stroju to po prostu bez sensu. To tak jakby brać prysznic w stroju kąpielowym. jak nie masz zaufania do solarium to wybierz inne. Co do ochrony skóry - solarium nie jest szczególnie zdrowym zabiegiem, ale tak ładnie się potem wygląda ... W każdym razie umiar przede wszystkim

Gość gość
teraz solarium jest niemodne jak ktoś chodzi duzo to strasznie to widac i wygląda tandetnie - najgorsze że niektórzy tego nie widzą!! mam taka kolezanka która jeszcze z dwa lata temu chodziła co kilka dni i wyglądała jak skwarek!!! aż niemiło się patrzyło na szczeście ostatnio jak ja widziałam to chyba nie chodzi bo wyglądała normalnie. Ponoć dla zdrowotności raz na miesiąc można się wybrać. Mi teraz szkoda na to kasy wole przyznaczyć na coś innego. Jka chodziłam na solarium to za 10 minut chyba 12 zł się płaciło- coś koło tego o ile mnie pamięć nie myle i jak sobie przeliczyłam z 5 razy w miesiącu (jakoś tak chodziłam) po 12 zł to mam 60 zł to wole sobie raz na miesiąc bluzkę kupić.

Nie idź. Solarium to bilet w jedną stronę.

Gość gość
pamiętam jak kilka lat temu koleżanka zabrała mnie do solarium. Ona chodziła regularnie co kilka dni bo wtedy taka moda była i wszyscy chodzili. Trzeba się było zapisywać na godziny taki szał był. To był rok 2005/ 2006. Mówiłam mi że tam są najlepsze lampy że tylko tam się opalać opłaca. No to poszłam na 10 minut na nowe lampy- blada jak trup i co?!?!?! koleżanka ok bo zachartowana a ja na wieczór bąble na brzuchu!!!! nie mogłam się zgiąć a jeszcze poszłam na imprezę na której myślałam tylko o wannie pełnej lodowatej wody!!!:) a wy jakie doświadczenia macie?

Gość efewdfe
solarium wciąga to prawda, a każdy nałóg jest złudny. szkoda, kasy, czasu, zdrowia. Najgorzej jest się wciągnąć i nie umieć przestać