Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghrrrhhrr

Nie mam z kim pogadać. Tylko wy mi zostaliście. Mam dosyć swojego faceta

Polecane posty

Gość ghrrrhhrr

Wczoraj miałam w pracy sajgon i wszystko się przedłużyło. Mój facet jak zwykle czekał na mnie pod pracą. Zaczęłam mu wszystko opowiadać dlaczego tak się stało a on nawet mnie nie słuchając zapytał dlaczego zostaję po godzinach. Stwierdził, że zostaję tak długo, żeby wpisać sobie nadgodziny. Wtedy wybuchłam i zaczęła się kłótnia. Po pracy mieliśmy wskoczyć do sklepu, który mamy po drodze po wcześniej upatrzoną przeze mnie bluzkę, którą chciałam dziś założyć na umówione spotkanie. On stwierdził, że nie kupimy jej bo przeze mnie nie zdąży na spotkanie z klientem. Mimo to zatrzymał się pod tym sklepem i zaczął się wydzierać żeby po nią iść. Nie miałam już ochoty żeby robić jakiekolwiek zakupy. Wiedziałam, że pójdzie ze mną i będzie awantura w sklepie. Kazałam wracać do domu i oczywiście znowu wybuchła awantura. W końcu nie wytrzymałam. Powiedziałam mu, żeby się odpierdolił ode mnie i że mi już zbrzydł do granic możliwości i że mnie mdli na jego widok (nigdy wcześniej tak do siebie nie mówiliśmy) On po tych słowach stwierdził jedynie, że przekroczyłam kolejną granicę i więcej już się do mnie nie odezwał. Nie gadamy do tej pory. Dzisiaj mam umówione spotkanie ze starymi znajomymi. Teraz nie mam w co się ubrać i odechciewa mi się wszystkiego jak pomyślę, że mam gadać z roześmianą koleżanką a on obok łypie na mnie obrażonym wzrokiem. Wiem, że tak to będzie wyglądało bo już miałam takie spotkanie kiedy byliśmy w trakcie cichych dni. Nie chce mi się w ogóle wychodzić ale nie mogę tego odwołać. Masakra, każdy weekend musi zostać zepsuty w ten właśnie sposób.

Gość bije po oczach twój
pustostan umysłowy , jaka ty biedna bo nie masz w co się ubrać , idz z gołą dupą i tak pewnie nikt nie zauważy

Gość ghrrrhhrr
czy wy naprawdę widzicie tylko tu bluzkę? :O Niektórym to chyba wystarczy tylko jedno słowo aby cała treść miała inny sens :O

Gość dombrowool
pewnie rozesmiana kolezanka jest singielka bo inaczej bylaby smutna

Gość miss cool
to zapowiedź końca każdy zwiazek się tak kończy