Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lululu12

tabl anty diana 35

Polecane posty

Gość lululu12

cześć, mam 17 lat i mam w rodzinie lekarza, starsza pani, mama poprosiła ją aby mi przepisała tabletki antykoncepcyjne, jak to ujęła żebym jej nie przyszła z dzieckiem. Martwie sie czy bez badan one mi nie zaszkodza :c z drugiej strony, pomogły by mi one, ponieważ cierpię na nerwicę. Po stosunku z chłopakiem z prezerwatywą mam niedorzeczne myśli, że mogę być w ciąży, 2 tyyg przed okresem odchodzę od zmysłow czy go dostanę. To są tabletki diana lub diane 35 . Proszę was o rzetelną odpowiedz czy jest sens je zazywac, bo znajac mnie to jesli bede je zazywac znow bede sie stresowac czy bez badan one działają i znów będzie takie błędne koło :c dodam, że nie jestem specjalnie na coś chora, robiłam badania, morfologia , ob i thc wyszły dobrze. Odpowiadając na prawdę mi pomożecie, z góry dziękuję, nie mam kogo o to zapytać i zaczerpnąc opinii :/

Gość lepiej nie bierz tabletek
Zaczęłam brać tabletki anty w młodym wieku czyli jak miałam tak jak ty 17 albo nawet 16 lat. Wszystko było na początku ok ale potem ciągłe bóle głowy oraz złe samopoczucie. Teraz mam pawie 30 lat i nie mogę brać żadnych tabletek anty bo źle reaguje mój organizm