Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alone?

Pierwsza wizyta u psychiatry..

Polecane posty

Idę z zaburzeniami odżywiania, moja mama nalega, chociaż to ja poprosiłam ja o pomoc.. powiedziałam jej tylko o bulimii, wymiotuję od ponad roku, ale dopiero teraz stwierdziła, że coś jest nie tak, ponieważ zaczęłam chudnąć.. to znaczy schudłam, ponad 20kg. Whatever... Największym problemem u mnie są jednak dwa uzależnienia, jestem lekomanem, jak zaczęłam wymiotować, zaczęłam łykać tabletki, głównie pochodne amfetaminy, dmx, morfiny.. i jeszcze jedno moje uda.. są całe pocięte, kiedy wymiotuję są we mnie dwie osoby. Ta druga "nakazuje" mi ciąć uda, nadgarstki, uda mam w bliznach, ranach, świeżych, starych.. Czy ja mam o tym powiedzieć? Bo z bulimią doszła aspołeczność, odgradzam się od ludzi. Straciłam wszystkich przyjaciół, odepchnęłam ich od siebie. O czym mogę powiedzieć? Nie chcę by moja mama dowiedziała się o tabsach i żyletkach. Nie wiem co robić..

Gość Selektor Oli
ja też mam pierwszą wizytę w poradni Psychiatrycznej pod koniec kwietnia

Gość Selektor Oli
z innym niż ty nieco....ja mam problemy z fobią pracy ....

Gość jygkguku
hej, tez estem bulimiczka i anorektyczka. i moe nie tyle lekomanka, co narkomanka. balam sie, ze nie ma drugiej osoby, ktora ma tak nawalone w glowie :)

Gość jygkguku
wizyte u psychiatry mam pojutrze. chodzilam an terapie dla narkomanow, ale to nic nie dawalo, poza tym namawiano mnie na osrodek. wiec pokladam nadzieje w lekach od psychiatry

Gość gbngnhb gh
przebadajcie sie u kilku psychiatrow tak dla pewnosci diagnozy i uwazajcie jakie leki wam daja byc moze istnieje lepsza alternatywa

Gość ula której ukradli nick
zapewne jestes niepełnoletnia i stad obawy , jednak mów wszystko cała prawde , szok mamy to małe piwo , tutaj waży sie browar twojego życia !

Gość jedną nogą w rowie
Psychiatrze powiedz wszystko, tak jak jest. Leki mogą cię ustabilizować, poprawić nastrój, ale w takich przypadkach, terapia jest raczej nieodzowna. Być może obecnie do terapii po prostu się nie nadajesz, ale dzięki lekom, kontroli psychiatry, możesz za jakiś czas sama zechcieć pójść dalej.