Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tej wyzej...

Czy zakladacie dzieciom fb albo nk?

Polecane posty

Gość do tej wyzej...

Jesli tak ile maja lat, jesli nie to dlaczego?

Gość do tej wyzej...
zadna mama sie nie wypowie? co myslicie o fb czy nk dla 8 latka?

Gość vksvsd
Mój chrześniak ma fb co prawda ale on ma już 12 lat.

Gość do tej wyzej...
a co myslicie o zakladaniu dzieciom do 10 r.z. zaluzmy.?cz takie dzieci chca miec?

Gość mama fabiana.12
ja założyłam synkowi fb trzy dni po tym jak wyszliśmy ze szpitala:)

Gość wysoka*studentka...
boszeee, później te bachory mnie zapraszają, nie pozwalajcie! to niczemu mądremu nie służy!

Gość mama fabiana.12
..

Gość do tej wyzej...
pytam gdyz moja siostra zalozyla swojem synowi fb i nk. ma on 8 lat i uwazam ze moj chrzesniak tego nie potrzebuje..malo tego on za bardzo nie jest zainteresowany ogladaniem czyichs zdjec bo woli gry komputerowe. moja siostra musze stwierdzic ze jest bardzo wscibska osoba i poprostu wydaje mi sie ze zalozyla synowi konto tylko po to by moc ogladac zdjecia swojego bylego juz meza i jego nowej panienki(ze swojego konta nie moze bo jest przez niego zablokowana). ona sie nie przyznaje ale jestem pewna ze o to chodzi bo nie raz chciala bym wchodzila na jego profil, gdyz mnie nie zablokowal..a potem chodzi i ich obgaduje i wyzywa. dlatego pytam czy 8 latki chca miec profile,po moim chrzesniaku stwierdzam ze nie

Gość ddssd
WTF??? ŻART??

Gość przeczytajcie to..
kurwa pojebana masz siostrzyczke..to pewnie jedna z tych zasranych alimenciar, do roboty niet tylko siedzi na fb i ja trzesie z zawisci, nie dziwie sie ze ja facet w dupe kopnal skoro wlasnego zycia nadal nie ma, a zdjecia dzieciaka niech pedofil oglada bedzie sie cieszyc pewnie hiena

Gość do tej wyzej...
nie musisz jej odrazu wyzywac, kazdy ma swoje odchyly, nie bronie i staram sie tlumaczyc, bo nie chodzi o to ze ona go kocha nadal tylko ze potem np.bedzie leciala do sadu bo zobaczy zdjecia ze byl na wycieczce.. a dzieciak na tym traci bo moj byly szwagier sie odsuwa potem od dziecka przez nia;/

Gość jesli ktos lubi
Wizyta u psychologa. Jedyne rozwiazanie.

Gość do tej wyzej...
dla kogo wizyta? ja juz nie mam argumentow..a najlepsze jest to ze byly szwagier nie przyjal zaproszenia od chrzesniaka i ja teraz szlak trafia ze olewa dziecko;/ juz mi rece opadaja

Gość u nas wieje
To Twoj szwagier to dupa, powinien miec gdzies byla zone, a nie odsuwac sie niby przez nia od dzieciaka. Pewnie mu na reke takie wyjscie. Ma spokoj i czas dla nowej dziuni. siostrze nic nie da, ze poleci po wieksze alimenty-o tym decyduje sad.

Gość do tej wyzej...
o wlasnie juz raz poleciala tylko sie niestety osmieszyla, nie pochwalam zachowania szwagra bo ma moja siostre w dupie co do niej nie dociera no ale niestety im bardziej ona jest upierdliwa tym on mniej sie kontaktuje z dzieckiem;/ ale nie o tym temat a o fb i nk...

Gość to zalezy od dziecka
moj syn ma konto na fb, ma 12 lat, sam zalozyl, muszę powiedzieć,ze to nawet nie głupi pomysł jest, bo dzięki fb, dowiedział sie o kilku klasowkach, nicczego glupiego nie wypisuje, bo czasem lookne jak jest w szkole:P

Gość u nas wieje
moje dziecko ma 5 lat, stycznosc z kompem ma jedynie, gdy od czasu do czasu pozwole grac w gry MiniMini. Nie pochwalam posiadania nk i fb przez dzieci, bo po co im to tak naprawde? Pisalam ci, twoj szwagier ma tylko wymowke w postacio upierdliwej eks-zony, gdyby kochal naprawde syna, to chcialby miec z nim kontakt.

Gość to zalezy od dziecka
ale fb nie powinien słuzyc kontaktowi ojca z dzieckiem, od tego jest telefon i spotkania, kapnął sie,ze to eks pomysl:D

Gość do tej wyzej...
tak ale mysle ze jest roznica miedzy 8 a 12 latkiem, prawda?tym bardziej jak pisalam jego nie interesuja kogos zdjecia, jest na etapie gier komputerowych

Nigdy nie pozwolilabym dziecku zalozyc konta na portalu spolecznosciowym. Ile ja takich kont dzieciecych widzialam ktore zapraszaly do znajomych jakis zupelnie przypadkowych ludzi, mialy otwarte galerie zdjec z przeroznymi fotkami, przerozne komentarze ktorych dziecko nieraz nie rozumialo. To chore! Widzialam profil na ktorym 8- letnia dziewczynka zostala wyzwana od kurew, profil na ktorym dziecko mialo wsrod znajomych penisa!!!!! Jesli juz upieracie sie na zakladanie kont dzieciom to tylko i wylacznie pod wasza pelna moderacja! Zadnych obcych osob i zadnych publicznych zdjec.

moje dziecko ma konto, ale wiekszosc danych to sciema, a i ma...10 lat, zalozyl bo cala klasa ma, nawet ani jednej foty swojej nie ma i tez kontroluje jego wpisy, chociaz tam nic nie ma, tylko pisze ze znajomymi, kotrych ja znam - 90% dzieci z klasy, reszta sasiedzi:)

Gość alle byyly dwwie
matki ktore zakladaja dzieciom fb czy nk sa pojebane moim skromnym zdaniem.. i jeszcze wykorzystywanie dziecka by sledzic bylego?chore naprawde..strasznie zalosna osoba musi byc twoja siostra

zadne z dzieci nie mają kont na FC.,na NK, ,czy na innych tym podobnych portalach spolecznosciowych. Kiedys najstarszy mialy na Naszej Klasie, tak 5-6 lat temu ,kiedy byl szal na tą strone, ale zaraz po pol roku usunely konta i juz gdzie indziej tez nie zakladaly Nie zakladaly konta juz nigdzie ,racji takiej ze sporadycznie do neta zasiadają zwlaszca na dluzej tym bardziej nie ma takiej opcji