Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty. 09876.

Czy opłaca się kupić taki zestaw?

Polecane posty

Gość ikolkjiuyjki
moim zdaniem to dość drogo

Gość qwerty. 09876.
Kwestia tego, że nie mam gdzie trzymać ubranek dla dziecka i tak czy inaczej trzeba jakiś mebel kupić.

ja planuje kupic podobny zestaw i w takiej cenie. Tez planuje meic wiecej niz 1 dziecko. Mysle ze mozna zainwestowac:)

Gość ikolkjiuyjki
Rozejrzyj się po ikei, są świetne komody za 400zł, naprawdę warto. Przewijak to jak dla mnie kasa wyrzucona w błoto, zawsze przewijałam na łóżku, a przewijak leżał nieużywany

Gość 090-009
bardzo ładne!!!!

Gość 090-009
ja tez nigdy nie używałam przewijaka.

Gość mamulkkkaaaa
A ja z kolei nie wyobrażam sobie życia bez przewijaka moim zdaniem bardzo przydatny a pozatym mój maluch uwielbia na nim leżeć:)

Gość ikolkjiuyjki
A ile Twój maluch ma? Jak będzie miał jakieś 10 miesięcy i zacznie wić się na przewijaku jak wąż, to szybko zmienisz zdanie :D

Gość joiiojioji
Ale przecież nikt nie używa przewijaka do 10 miesięcznego dziecka :D ale tak do pół roczku jest bardzo przydatny

Gość qwerty. 09876.
Ja właśnie chcę korzystać z przewijaka, zmieniać pieluszki, wykonywać czynności pielęgnacyjne. Na łóżku nie chcę bo: na naszym małżeńskim jest cały czas rozlożona pościel a w salonie na kanapie to też nie bardzo. tylko nie wiem jak to wyjdzie w praktyce

Gość fgtyj
No właśnie, do pół roczku, a i tak moim zdaniem to już za duży byk taki półroczniak i skręcać na boki już się potrafi :D

Gość ciocia dobra rada:)
bardzo fajny zestaw:) czy oplaca się - jak mi sie cos podoba to nie patrze na cene:)

Gość zonaKraka
Jakiś specjalnie drogi nie jest, jak Ci się podoba wizualnie to bierz.. podobnie Ci wyjdzie osobno kupowana komoda, łóżeczko z przewijakiem i materac- chociaż tu przesyłka droga. Polecam jeśli estetyka Ci się podoba i takie chcesz mebelki dla dziecka. Ja komodę też mam z Ikei, jedyny minus taki że sosnowe drewno łatwo wgnieść, ale kolor ma uniwersalny i bedzie dłużej dziecku służyła.

Gość kasia mammunia
ja dla pierwszego dziecka kupiłam przewijak i może ze dwa razy go użyłam, jakoś mi było lepiej wszystko na łóżku przy dziecku robić :) mogłam usiąść też a nie stać.