Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjbjkbjkbjbnbjkhiokln

pierwszy raz i ciąża, płakać mi się chce

Polecane posty

uprawiałam seks raz, jestem studentką, mam regularny okres. robiliśmy to na kilka dni przed spodziewanym okresem - w dni niepłodne i był to seks przerywany. i co? i ciąża. dlaczego? ;((((

Gość bfbfbghngb
chlopak juz wie?

wie chłopak

Gość MałaMi__
ponieważ seks przerywany to żadne zabezpieczenie ponieważ wcale nie musiałaś mieć dni niepłodnych, nieraz może dojść do owulacji dwa razy w ciągu cyklu, przez stres dni płodne mogą się przesunąć

Gość wspolczuje Ci bardzo
a ile masz lat i na ktorym roku studiow jestes?

Gość MałaMi__
i co on na to?

Gość MałaMi__
nie sluchaj przemka, ten idiota to prawik i zazdrosci seksu

czwarty rok studiów. chłopak zadowolony nie jest, ale nic złego nie mówił. tylko że nawet fajnie, bo jak będziemy mieć 40 lat to ono bedzie miało już prawie 20...

Gość :OOO
trzeba było kupić sobie gumki. jak nie umiesz się zabezpieczyć to nie powinnaś brać się za seks.

Gość rabatka
pora wskoczyć w rozciągnięty dres i zacząć użalać się nas sobą jaka jesteś przepracowana, przestań się już malować bo przecież to tyyyyyyle czasu zajmuje a matki polki nie mają czasu :)

Gość nnannannana
to byl Twoj pierwszy raz z tym konkretnym facetem, czy w ogole pierwszy raz uprawialas sex w zyciu?

pierwszy raz w życiu

Gość always look on the bright side
czas przytyć. teraz możesz wpieprzać różne śmieci i nie martwić się o wagę, po ciąży możesz tłumaczyć się ciążą, hormonami, czym tam chcesz. patrz na pozytywy-nie musisz się już męczyć z dietami i dbaniem o siebie bo ciąża jest odpowiedzią na wszystko :)

Gość ja tez jestem studentka i powi
ci, że moze nawet dobrze sie stalo, bo oszczedzisz sobie wszyskich kacy moralnych. co ja odwalilam w akademiku,masakra, przelizalam sie z kilkoma, uciekalam, robilam striptiz, seksowne pozy, krecilam tylkiem, wyznawalam milosc, a tak jak bym miala dziecko to bym byla spokojniejsza i ustatkowana a tak mam zawsze kaca moralnego, bo chyba juz mnie wszysyc nienawidza :o

Gość Marta.222
bosheeeeeeeeeeeeeee....4 ty rok studiów.,wiec nie masz 15 lat ....tylko z 23!!! i tynie wiesz ze kalendarzyk jako metoda natykocnepcyjna daje moze 5% prwdopodobienstwa ze sie nie zajdzie w ciaze !?!?!?!?!?!? a stosunek przerywany to wcale nie jest metoda... kurde,pozalowac te 3 zl na preserwatywe i męcz sie cale zycie z facetem ktorego nie kochasz tylko z ktorym robilas eksperymaenty....hmmm..dzieciaka szkoda.:((( co ten Twoj kochaś tez nie ma mózgu czy jest PRAwicowym KATOLIKIEM??? Ps.TYKKO NE WYCHodz za niego za mąz bo sobie spierdolisz zycie:P chyba ze za 2 lata jak sie sprawdzi jako tatuś i partner

wiedziałam, że to nie jest stu procentowa metoda!! ale prawdopodobieństwo zajścia w ciąże wydawało mi się tak małe, że aż niemożliwe żebyśmy wpadli. i zrobiliśmy to z miłości.

spotykałam się już z wieloma chłopakami, nie zgadzałam się na seks, bo chciałam to zrobić z tym jedynym. i teraz kiedy poczułam, że to jest ten, że chcę być z nim... akurat wpadka ;/ no co za cholerny pech ;/

Gość ja polecam tak
no to jak z milosci to nad czym ubolewasz?

Gość MałaMi__
wydawalo...

bo nie chcę mieć dziecka, nie teraz. mam doświadczenie w opiece nad niemowlakami. będę potrafiła się nim zająć. ale no nie chcę teraz... ech...

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Autorko, zazdroszczę...

Gość MałaMi__
nic nie poradzisz, nie zabezpieczylas sie wiec to bylo pewne na 99 procent ze zajdziesz

najgorsze jest że ten mój chłopak jest czarny :(

podszyw. mój chłopak nie jest czarny ;) ja już lepiej nic nie piszę, bo teraz będą pisały podszywy i bez sensu

najgorsze, że ten chłopak jest wykładowcą, czarnym wykładowcą. przyjechał na wymianę z erasmusa, zgrywał przystojniaka, enrike iglesiasa i na pierwszej randce wbił we mnie kutasa :o

Gość pomarańczka..........
no pech:/ ja sie z mezem od trzech lat kocham tylko przerywany stosunek i nic dodam ze mam juz dziecko ale o ktore sie staralismy :) i wystaralismy w pierwszym miesiacu :) teraz sie znowu staramy ciekawe czy szybko sie uda w kazdym razie powodzenia

Gość Marta.222
HAHAHA....no t o fajnie ze wkladowca...przynajmniej jest madry i ma fajną wyplate....dobrze ,ze nie puscilas sie z niewdiomym dozorcą czy ze smierdzacym bezdomnym złomiarzem:D a to ze czarny....fajnei dzidzia bedzie mulatką jak Bijąsi i nie bedzie musiala sie nigdy opalac:D

Gość a nananananaaa
no na swoje "nie chce" to juz teraz nic nie poradzisz. Moje pierwsze dziecko nie bylo planowane, ale jestesmy szczesliwymi rodzicami. Drugie juz zaplanowane bo chcielismy by byla mala roznica wieku miedzy dziecmi. W tej chwili jestesmy rodzicami dwoch pieknych dziewczynek 21 miesiecznej i 2miesiecznej.

nie jest czarny i nie jest wykładowcą!! jest biały, jest polakiem i jest studentem. powiedział, że w przyszłym roku rozpocznie studia zaoczne (jest na dziennych) i pójdzie do pracy, aby zarobić na dziecko i że fajnie byłoby gdybyśmy zamieszkali ze sobą, gdy dziecko przyjdzie na świat... że może uda nam się coś wynająć, jakąś kawalerkę.

to gratuluję dwójki dzieci ;) a ile miałaś lat, gdy wpadłaś?