Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy kobiety

krwawienia w I trymestrze podczas stosunku!!!

Polecane posty

Gość pomocy kobiety

rok temu mialam usuwana bardzo duza nadzerke, z nadzerkami zmagam sie od lat, co roku robie cytologie i kolposkopie:( wedlug badania beta jestem w 7 tygodniu ciazy, w srode mam pierwsza wizyte u ginekologa. Jednak dzisiaj podczas stosunku poleciala mi krew:( Przed zajsciem w ciaze tez mialam krwawienie po stosunku, prawie rok po wypalaniu nadzerki ( przez rok byl spokoj ) Mam juz dosc tego krwawienia. Cytologia wychodzi ok, kolposkopia tez, wycinki pobierane w szpialu tez ale ciagle mam krwawienie kontaktowe po stosunku:( Teraz boje sie dodatkowo, ze moze tez poronilam??

Gość i po co to
rgfty ale tępa gadka buhahahaha autorko ja też 2 -3 razy miałam żywą krew podczas ciązy a po stosunku, i o ile pamiętam na poczatku ciązy tak miałam jakoś do 12tc na szczescie nic powaznego się nie działo, wyluzuj, zobaczysz na usg czy wszystko ok :)

Gość yhfggrhhgfh
No niestety ale z tego co widzę będZiesz musiała. Ja już 7 miesiąc zero seksu ciąża zagrożona. Chyba ze dla Ciebie to zbyt duże poświęcenie.

Gość pomocy kobiety
i po co to- dzieki za normalna odpowiedz:) bo reszta to chamstwo straszne:( wiesz ja tez juz wmawiam sobie jakiegos raka bo od lat mam krwawienie kontaktowe po stosunku:( lekarzy zmienialam,nie ma mozliwosci ze kazdy zle mnie leczy:( do tego 7 tydzien ciazy i znowu krwawienie a seksem to nie mozna nazwac, bylo to mega delikatne, bez pelnej penetracji