Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2333333333

jestem podobno ładna ,ale strasznie zamknieta w sobie...

Polecane posty

Gość emilka2333333333

nie potrafie sie jakoś otworzyć do ludzi , zawsze miałam jakiś odoratorów czy facetów ,ale i tak czuje ,że gdybym była bardziej otwarta to i bym więcej ludzi i facetów poznawała jak mam sie otworzyć? miałam bardzo ciezkie dziecinstwo i wiele w zyciu przeszłam i pewnie to dlatego... Czasem sie otwieram w sprzyjajacych warunkach ,albo po alkoholu ,ale na tak chwile jestem zamknieta w sobie nawet do ludzi ktorzy sa dla mnie mili no i przez to wiele trace...

Gość zamknięta w sobie
czyli jaka? Co rozumiesz przez "otwarcie" się?

Gość emilka2333333333
czasem probuje byc w rozmowie otwarta czy spontaniczna ,ale cos mnie hamuje... i przez to moge sie wydawać jakas zdystansowana czy niesmiała nie zawsze tak było , czasem sie otwierałam ,ale to jak mowie tylko czasem... czuje ,że przez to zycie mi ucieka przez palce

Gość emilka2333333333
zamknieta w sobie czyli ,że nie potrafie w pewłni wyluzować jak niektore osoby , ludzi co malo znam trzymam troche na dystans w rozmowie tzn jestem miła ,ale nie jestem taka przebojowa , glosna itd

Gość malibu z mlekiem23
Mam taki sam problem... Ludzie twierdzą, że jestem bardzo ładna dziewczyna, dziwią się ze nie mam faceta.. Ale też jestem zamknieta w sobie, mam niską samoocenę.. nie umiem być otwarta, swobodnie rozmawiać z ludźmi, trzymam sie na dystans ze wszystkimi.. nie jestem spontaniczna i zabawna Chyba ze wypije alkohol to wtedy jestem dusza towarzystwa, ale na trzezwo chocbym chciała to nie umiem si e tak zachowywać, ludzie biora mnie za zimna i niedostepna, moze niesmiala. Najgorsze jest to, ze kiedys bylam inna, bylam przebojowa, zabawna i otwarta, ale kiedy chodzilam do gimnazjum, to jeden kolega mnie przesladowal przez kilka miesiecy, dokuczal mi, wyzywal :O moja samoocena wtedy bardzo spadla i zakmnelam sie w sobie. Teraz mam 22 lata i wydarzenia z gimnazjum odbijaja się na moim zachowaniu, chociaz i tak jest duzo lepiej niz 2-3 lata temu. Wtedy bylam totalnie zamknieta, teraz juz troche sie otworzylam i jest lepiej