Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grigorij z czterech

komu można zaufać?

Polecane posty

Gość grigorij z czterech

Czy istnieje taki deweloper któremu można zaufać? Chodzi mi o rynek trójmiejski a konkretnie o Gdynię.

Gość rys222
Mam rodzine w Gdyni i tez szukaja nowego mieszkania takiego od dewelopera. Ostatnio znalezli oferte na os Redelowo i taka lokalizacja im odpowiada bo maja w zasiegu szkole i przedszkole.Poza tym osiedle ma byc strzezone wiec bardzo im to pasuje .

Gość rys222
Zapewne mozna zaufac JWC ktory inwerstuje w Gdyni a na rynku budowlanym jest juz 20 lat.Poza tym prowadzi inwestycje w wielu miastach i jak widac klijentow nie brakuje.

Gość leonarda di caprio
zasada jest prosta mozesz zaufac tylko sobie, zakladajac ze jestes osoba godna wlasnego zaufania

Gość goefw
no jasne, że najlepiej zaufać sobie ;) ale nie każdy umie sam zbudować sobie dom czy mieszkanie więc jednak musi szukać jakiegoś wykonawcy, a co do wspomnianego jw construction to wiem, że tak jak wspominał przedmówca są długo w tym biznesie i jest popyt na ich mieszkania

Gość jacek402
Bez zaufania nie ma zycia bo nikt nie jest samowystarczalny a jesli opinie pozytywne sa wiekszoscia to sprawa jasna.Mysle ze kto bedzie zainteresowany kupnem mieszkania od dewelopera JWC to znajdzie ich oferte bez problemu.

Gość szanuj się karaluchu
prezydentowi Komorowskiemu ufa ponad 60% Polaków więc myślę, że jemu można ;)

Gość gość
A w Poznaniu jaki deweloper jest godny zaufania bo moj syn chce kupic mieszkanie ale bez niespodzianek.Nie wiem na jakim osiedlu chcialby mieszkac mysle ze na nowym osiedlu w niewysokim budownictwie.

Gość gienek_ze
w Poznaniu buduje jwc, na pewno deweloper z dużym doświadczeniem, bo z tego co kojarzę to już 20lat na rynku, teraz są sponsorem nagród w programie bitwa o dom

Gość gość
Wlasnie taki deweloper by mi odpowiadal skoro ma tak duze doswiadczenie to musi byc dobry w swojej branzy bo w przeciwnym rtazie dawno by zwinal interes.Wiadomo ze czasy w budownictwie sa trudne i trzeba umiec sobie radzic ze

Gość gienek_ze
to już na pewno jest jakiś wskaźnik jakości, to że tyle lat buduje i wciąż znajduje nabywców na swoje mieszkania, w tym programie mieszkania wyglądają całkiem nieźle

Gość gość
Zapewne jest to podpowiedz ze ten deweloper jest godny zaufania wiec latwiej podjac decyzje o zakupie mieszkania zeby nie wpasc w tarapaty.

Gość gienek_ze
różne historie się słyszy o zakupach mieszkania, jak się kiepsko kupi to później naprawdę problem, ostatnio właśnie znajomi kupowali mieszkanie od jakiegoś nieznanego dewelopera, mieli się wprowadzać a tu ciągłe opóźnienia itd i wzrost kosztów, teraz będą się procesować

Gość gość
a czy w Poznaniu lub Gdyni mozna kupic nowe mieszkanie po atrakcyjnych cenach tj od 4500za m2 chodzi mi o deweloperskie

Gość gość
nie wiem czy można znaleźć, moja znajoma kupiła mieszkanie w Poznaniu na oazie piątkowo to płaciła chyba ok. 6 tys, ale to jest bardzo dobra lokalizacja a za taką się płaci

Gość gość
JWC to straszni tandeciarze

Gość gość
ta opinia to chyba zart ale jesli tylko otrzymam kredyt na roznice wkladu to bede zapoznawal sie z inwestycjami tych deweloperow ktorzy sa wieloletnimi inwestorami

Gość gość
a jakieś konkrety jeśli chodzi o tą tandetę? Akurat tak się składa że moja znajoma kupiła od nich mieszkanie i nie narzekała nigdy na nich, ma je dobrych parę lat i jest zawodolona