Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorothy--

Kiedy facet zaczyna "wariowac", gdy nie ma seksu z kobietą?

Polecane posty

Gość dorothy--

Ok, kiedy mu to doskwiera...? :) I drugie pytanie - czy na samym "recznym" da sie zyc :/?

Nie da się określić czasu, od kiedy mu zaczyna odwalać. Ale jeśli zakręci się w takim momencie obok niego kobieta, która go uwiedzie, to jest pozamiatane. I to jest odpowiedź na drugie pytanie. Nie da się na ręcznym.

Gość veroonkaa
Mądrze powiedziane Androgen,taka prawda.

Gość dorothy--
Dziękuję :).

Gość dorotchy--
Może ktos zapakowac mi w dupkę?

dlugonoga ale takich nie ma wielu , facet nawet po kastracji chce oczyma gwałcić ;) i też mu odbija

Gość dorothy--
nie ma brzydkich kobiet, tylko alkoholu malo ;)...

a co do libida ? facetowi o małym popedzie czyli znikomym libido odwala na pewno, staje sie działkowcem, pożałowania godnym modelarzem lub czepia sie innej brzytwy by nie zatonąć czyli środki zastepcze gdzie może przelać swoją pasje i budzic zmysly-chyba tak sie dzieje hehe

Zawile tłumaczysz.Skoro ma poped i chce sie stale kochać to chyba jego pasja? coś co sprawia że krew sie rozpala i nadaje sensu .Mozna mieć pasje do aut, motocykli albo kobiet ! wedle uznania

Chciało by sie coś edukacyjnego powiedzieć? hehe ;) ważnym jest mieć swoje zdanie,tylko nieraz płacisz za nie! hehe

Ja bym tak tego nie nazwała? a ja to jestem kto? powinno raczej zabrzmieć według mnie a nie ja bym tak tego jak ten tego! Specjalista Unijny od prostowania nienormatywności zakrzywienia ogórków szklarniowych. Moze jednak przed " ja bym tak tego nie nazwała " przeczytam termin pasja? i chwile pomysle? albo nie , napisze swoje , aniech tam! Ja w koncu jestem tutaj od opinii ! A niech mysla że coś wiem? hehe

seks jest fajny ? hahaha fajny może być pies, dlugopis lub zszywacz a do sexu rodzina słowotwórcza jest tak bogata ze możemy uzywać przymiotników bardziej wyszukanych ale puenta hahahahahahaha!!!!! prostacko jest mysleć stale o nim!!!!! Ale putką zawiało!!!! zabierzcie mnie bo ze smiechu nie wyjde ! hahaha Specjalistka z długą nogą. Domniemania masz na poziomie bo przeskoczyć z barku sexu do sexu na 24godziny hahaha.Gdybys czytała troche to wiedziałabys ile razy ludzie mysla o sexsie .Ale niech tam !!!Przepraszam jesli poczułaś sie urazona! Jesteś pusta i brak Ci argumentacji za to jesteś słodką kobietą , masz długie nogi i nie boisz sie rozmawiać ! Wiec jestem na TAK !!!! Masz racje i lubie jak mówisz ! hehe

Żywy doówd na to że długonogiej slicznotkom wszystko uchodzi płazem

Ludzie ! Zamordujcie mnie ! hehehehehe ! Prosze! Nowy !!! błakam na kolanach ! zastrzel mnie ! Dopiero teraz wiem że powinienem postawic Nowemu pomnik:( O ja biedny mameja

Nie czepiaj się bo pomyślę że masz jakieś braki...cóż w złego w zdaniu "seks jest fajny?" a jakie określenie powinno być Twoim zdaniem? widzę,że Ci się mój nick nie podoba bo? Kredek...a cóż to jest w ogóle? można się w nieskończoność czepiać jak się chce.Tylko po co...

"seks jest fajny?" - to określenie zbyt przeciętne. Dla mnie seks jest zajebisty, a nie tylko fajny :-)

Gość veri turi
ja nazwałbym go hipnotyczny;)

veroonkaa co takiego nadzwyczajnego powiedział androgen .Podlizujesz się czy się właśnie koło niego zakręcasz ,żeby pozamiatał??

Dla mnie nie każde. Fajne - to określenie do bólu przeciętne. Fajnie to jest pójść z kumplami na piwo. A dla mnie seks jest odjazdowy, dostarcza mi nieprawdopodobnych emocji i bodźców. To doznania na najwyższym poziomie.

Andro ale długonoga stwierdza że sex nie może byc pasją mimo to można go łączyć,a myslenie o sexsie jest prostackie hehe;) ale nie mnie to rozprawiac.Ja bez sexu dostaje pierdolca i to jest dla mnie fakt bezposrednio połączony z tematem.