Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikal

Nie wiedziałam, że noworodek może być tak "spokojny"

Polecane posty

Gość tikal

Tydzień temu urodziłam drugie dziecko. Do tej pory nie wiedziałam, że noworodek może być tak spokojnym dzieckiem. Mały je i śpi. Dziwiłam się gdy widziałam jak kobieta pisze na kafe kilka dni po porodzie (skąd ona ma czas) np. Gratka. Z pierwszych miesięcy z pierwszym synem pamiętam tylko niewyspanie, głód, brak czasu na cokolwiek.

Gość sasassdsdfdfdfd
ja przez 1,5 miesiaca zycia moje corki. Tak jgbym dziecka niemiala.Tylko jadla, spala jadla spala.A potem nadrobila.

Gość b.e.a.t.a
W pierwszym tygodniu wiekszosc niemowlat jest spokojna, balety zaczynaja sie chwile pozniej.

Gość sasassdsdfdfdfd
k

Gość to ja Ci powiem
że przez pierwsze prawie 4 miesiące mojego syna nie wiedziałam, że mam dziecko :) Synek spał, jadł, kąpałam go, przewijałam i tak to wyglądało :) Teraz to już dumny roczniak :D Żywe sreberko

Gość mama007
też liczę na to, że drugie będzie takie. Słyszałam o takich dzieciach :)

Gość u nas podobnie było
synek od urodzenia - OGIEŃ, nie miałam czasu pójść do ubikacji, zjeść, a nawet ubrać się:O urodziła się córka: jakby nie było dziecka - tylko jadła i spała;) dobrze, że w tej kolejności, bo niezły szok przeżyłabym gdybym miała ich w odwrotnej kolejności;):D

Moje dzieci ogolnie jako noworodki ,niemowlaki nie byly absorbujące i nie wymagaly skupionej naszej uwagi na sobie w duzym stopniu. Etap dreptusiowy byl najbardziej stresogenny bo ciekawskie to swiata w kazdy zakamarek by weszlo najchetniej, ale placzliwe, czy rozdarte nie byly Choc nie ukrywam ,ze nie lubie dzieci w fazie niemowlęcej,bo wiadomo, nie sa niz a nic jeszce choc troche samodzielne, wole takie powyzej 2 lat

Gość tikal
pierwszy syn to maly bystrzak, bardzo ciekawy świata. zastanawiam się czy drugi będzie podobny czy bardziej nieśmiały, tak czu siak nakqaznoejsze ze maly jest zdrowy i z tego najbardziej się ciesze