Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marikaaaaa

Mąż nie rozumie, ze ja też bywam zmęczona.

Polecane posty

Gość Marikaaaaa

On sądzi, ze skoro nie pracuję to powinnam być zawsze w dobrym nastroju i wyglądać kwitnąco. A ja czasem tak się nudzę jak on siedzi w tej pracy, że przez to ani humoru nie mam, ani mi się nawet zadbać o siebie nie chce. Myśli, że jak nie pracuję to będę ciągle wkoło niego skakać i starać mu się podobać. A ja mam czasem dość tej szarówy zycia, tego ciąglego siedzenia przed tv w którym też nic nie ma :(

Gość wedsdasdads
a czemu nie pracujesz?

Gość Marikaaaaa
Nie pracuję, bo mąż zarabia wystarczająco na nas dwoje. Prowadzi firmę z ojcem i niczego nam nie brakuje.

Gość wedsdasdads
aha, no to sie nie dziwie męzowi.

Sama dla siebie powinnaś się leniu ruszyć do pracy. Każdy normalny człowiek chce pracować.

Gość yyyKafeKrytykant
znajdz sobie jakies pasje a nie cale dnie przed tv nawet prace na 1/2 etatu, zeby cos robic a po czym ty taka zmeczona jestes?

Gość Marikaaaaa
michał3 "Sama dla siebie powinnaś się leniu ruszyć do pracy. Każdy normalny człowiek chce pracować." co ty powiesz? to pospólstwu się wpaja, że nie pracować jest be, że to lenistwo, że każdy powinien pracować, bo inaczej jest leniem i pasożytem. A prawda jest taka, że to możni tego świata dorabaiją się rękami takiego pospólstwa i podtrzymują te mity na użytek gawiedzi, żeby się szaraki ni znarowili i nie chcieli buntu robić o nierówny podział dóbr na świecie.

Trudno mi zrozumieć takie kobiety. Mam bardzo dobre warunki,ale siedzenie bezczynnie w domu to nie dla mnie.Po ukończeniu studiów zaraz podjęłam prace i tak jest do tej pory.Mąż prowadzi firmę i calkiem dobrze funkcjomuje, również mogłabym siedzieć w domu.Gdy dzieci były małe przychodziła babcia z dziadkiem i zajmowali się naszymi pociechami.Teraz dzieci studiują i jest OK

Gość jczdfrgthyjukl'
Marikaaa Prawda jest taka, ze jestes leniem. Pojdz do pracy, zrob cos z soba, a nie 'siedzi na kanapie len, nic nie robi caly dzien'. A co zrobisz jak facet cie zostawi? Kto cie bedzie utrzymywal?

Gość ghdfgtertyetr89
laska, nie rób wykładu o pospólstwie, bo to ty nie pracując nie potrafisz sobie sama zycia zorganizować i spedzić ciekawie czasu, co jest załosne. idź do roboty albo namachaj dzieciaków jak nie znasz ciekawszych zajęć niż siedzenie przed tv.

Gość Marikaaaaa
Robienie wykładów to moja codzienność :D