Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozgoryczony jestem

Mały penis moją zmorą

Polecane posty

Gość pennyyy
mojego męża też natura nie obdarzyła hojnie, we wzwodzie na moje oko to max 10 cm, choć nigdy nie mierzyłam. dajemy jakoś radę, choć pozycje bardzo ograniczone :) może nie ma armaty, ale nie zmamiłabym go na innego faceta, jest wspaniały! mając do wyboru buca z armatą, a konkretnego faceta, na którym zawsze można polegać i który dba o rodzinę ponad wszystko ale z takim mankamentem, zdecydowanie wybieram to drugie. ps ja też nie jestem bez wad, mam biust ledwo co B :D:P dla niektórych panów to byłaby dyskwalifikacja. trafiasz na daremne kobiety i tyle.

Gość pennyyy
dodam, że dla niego to też był wielki kompleks, bo powiedział mi o tym na początku znajomości, gdy o seksie jeszcze nie było nawet mowy. chyba bał się odrzucenia w przypadku, gdyby się zaangażował.

Po co rycerzowi wielki miecz jak brak siły żeby go udżwignąć ,po co rycerzowi wielki miecz jak brak mu techniki żeby nim dobrze operować

Gość Rozgoryczony jestem
AndrogeJ ale Ty podobno wolisz lizać i całować wzgórki łonowe ale u chłopców z jakiegoś forum sportowego. Prawda to czy raczej dementujesz ?

Gość taki jeden facet 28
też masz problem ..jak wejdziesz do zimnej morskiej wody to ci się skurczy do 2 cm i co wtedy ?

Gość pusia mammusia
to zobaczcie jak powinien wygladac penis przeterminowany pokazuje

Gość Sami sobie zgotowaliście los
Mam wrażenie, że faceci mają taką obsesję na punkcie wyglądu, że już im do reszty odbiło i nic innego się nie liczy. Może gdybyś sam nie postrzegał innych przez pryzmat wyglądu, to nie miałbyś problemu ze swoim niewielkim penisem, lol. Jak człowiek skupia się na tym, żeby druga osoba miała przede wszystkim olej w głowie, to nie zwraca uwagi na kilogramy czy centymetry (do pewnego stopnia, rzecz jasna). A jak dla ciebie wygląd jest numerem jeden to nic dziwnego, że cierpisz z powodu kompleksów. Bo dla panienek równie rozgarniętych i o tak samo mądrej hierarchii wartości będziesz zerem.

Ludzie co wy macie z tymi cudownymi środkami to nie działa na ciało tylko na kieszenie firm,które to dziadostwo sprzedają

Gość mój jest chyba
e nie przejmuj się też mam małego w zwisie a jak staje to jest taki jak inne

Gość dla Rogoryczonego
kup strzykawkę z igłą dla koni, gips dentystyczny, gips rozrób wg zaleceń, nabierz do strzykawki, wstrzyknij do ciał jamistych penisa i za parę godzin będziesz miał chuja twardego jak stal, tak dużego, że będziesz mógł jebać klacze, głupku jeden, zrozumiałeś aluzję czy dalej będziesz rżnął głupa?

Gość FLIRCIARAMM
MY KOBIETY O PIERSI A WY O PENISKI. JA MAM BARDZO MAŁE PIERSI WRĘCZ PRAWIE ICH NIE MAM:( SZCZERZE TO JA NIE PATRZĘ U FACETÓW WŁAŚNIE NA TO, JAKIE MAJĄ HMM...A RACZEJ JACY SĄ. NAPRAWDĘ!!

Gość Też mam małego
W zwisie,ale rośnie jak się podjaram to taki fiut niespodzianka

Gość len na lato
dobry tekst popisałeś

Gość gość
chyba jestes nieco zakompleksiony. moj w spoczynku tez ma czasem jak mu zimno :D i 4 cm ale jak stoi to zona nie narzeka :) ja mysle, ze to zaden powod do wstydu, uwierz w siebie. jest jaki jest i juz taki bedzie. nie ma sie co lamac, uwierz w siebie :)

Gość gość
do Rozgoryczonego: chłopie jeśli masz wytrysk nasienia= orgazm olej to, gdyż Ty jesteś spełniony i o to w seksie chodzi. Jeśli idzie o kobietę, to mądra kobieta powinna wiedzieć, że nie ważna długość w tylko długość w , gdyż łechtaczka- organ wyzwalający orgazm leży parę poniżej spojenia łonowego i wystarczy penis nawet 3cm by wyzwolić u niej orgazm, ale natomiast stymulacja powinna trwać ok 10 minut. Jeśli masz wytrysk, stoi Ci tych 10 minut olej ciemnogród i ciesz się seksem na razie własną rączką a w przyszłości znajdując mądrą kobietę prawdziwym seksem z kochaną kobietą.. Powodzenia. Głowa do góry.🖐️

Gość gość
Ja niestety sie boje,ze trafie na taka co sie naczytala o penisach 20 cm i jak spojrzy na mojego to juz na starcie bede spalony dlatego unikam kontaktow z kobietami.