Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Primaverianka

Podpaski na noc- problem z facetem

Polecane posty

Gość Primaverianka

Nienawidzę podpasek, ale na noc wolę nie zakładać tamponów ze względów zdrowotnych. Zawsze mi głupio, gdy mój facet się do mnie przytula a ja leżę z tym śmierdzącym pampersem. Nie wiem, czuję się wtedy tak aseksualnie. Boję się, że jakoś ją wyczuję, gdy głaska mnie po tyłku, dlatego staram się wtedy spać odwrócona twarzą do niego. Powiedziałam mu, że podpasek nie używam wogóle. On przyznał mi rację mówiąc, że te pampersy są niehigieniczne. Śmiejemy się z tego oboje, tylko że ja go okłamuję. A skłamałam bo chciałam wypaść w jego oczach jako seksowna kobietka. Wiem, że to idiotyczny problem. Wy też macie takie dziwne fobie? Powiedzieć mu prawdę czy lepiej trzymać go w nieświadomości? Tylko nie doradzajcie mi, że mam na noc używać tamponów. Zdrowie tez jest ważne a trzymanie tampona przez 8 h nie jest takie bezpieczne jak piszą to producenci.

Gość fkfkg
O ja pierdole,coz za pustostany

Gość ixyyyyyyyyyyy
"głaska" :D a co jak kiedys znajdzie podpaski? :D

Gość herrr
powiedz, przecież planujesz z nim jakieś wspólne życie. To nie jest nic strasznego

Gość Primaverianka
kiedys znalazł i wyssał z niej zawartość

Gość Primaverianka
próbowałam go namówić,zeby tez spał w podpasce jak mam okres,zeby było mi rażniej

Gość Primaverianka
i wiecie co,ten idiota ubzdurał sobie,ze tez bedzie miał okres co miesiac,zakłada podpaski wysmarowane ketchupem i tak łazi tydzień,mało tego,to narzeka ze go brzuch boli

Gość czerwonawa rakietka
świat zdecydowanie zmierza ku końcowi...

Gość Same dyrdymały
Co to za tematy? Przecież to obleśne.Nie masz nic do roboty tylko pisać pierdoły? Dobrze się czujesz? Zero ogłady u tych bab, jakie to wulgarne

Gość ale masz problemy
przeciez tampony non stop sa niezdrowe.ja wogole nie uzywam tampo bo mam po nich jakies infekcje. uzywam wylacznie podpasek i jest ok.jakos facet sie nie przerazil wogole mu to nie przeszkadza

Gość delicious papaja
dolaczam sie do pierwszego komentarza o pustostanach...zal:O

Gość powiedz mu ze ostatnio
podlapalas jakas infekcje od tamponow i teraz musisz niestety uzywac podpasek

Gość fgrgwg
ja uzywam tylko podpasek bo nie bede zatrzymywala sobie tego syfu w piczce. I jak do tej pory zandych infekcji:)

Gość delicious papaja
dobrze sie dobraliscie-duet idiotow

Gość faktycznie problem heh
Alejesteś głupia :O Namaca cię kiedyś na śpiąco i co powiesz? Że sama ci wlazła w majty czy jak? A ze śmierdzącym pampersem to będziesz leżała mając 80 lat, to zobaczysz jak to jest durna cipo. Mówi się facetowi jak krowie na rowie i wtedy przyjmuje to za "ok" i tyle. Facet się nie zna, co mu powiedziałaś to przytaknie. No to niech ci kiedyś wygłaska podpaske jak się durno kryjesz.