Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka inaczej

Czy 177 cm wzrostu to dla kobiety za dużo?

Polecane posty

Gość kruszynka inaczej

?

Gość nannananana
troche dużo...

Gość nannananana
ideał to 170

Gość liyg
ja mam 178 i zyje :) glowa do gory :)

Według mnie, nie. To moja osobista opinia, ale właśnie dobrze,że kobieta jest wzrostu mężczyzny ;) Sama mam wzrost 171, ale jestem "młodzieżą" i nadal rosnę.

Gość mam 176
jestem kobietą i jeszcze zakładam 10 cm szpile i nigdy nie mogłam się opędzić of facetów :P oczywiście nie gustuję w kurduplach ;)

Gość czekoladopolola
ja mam 178cm i mysle ze to za duzo ;/

Gość kruszynka inaczej
No ja też przecież żyję :P Ale czuję się okropnie gdy idę np przez centrum handlowe i nie widzę nikogo wyższego od siebie :(

Gość kiedys byłam na weselu gdzie
jedna dziewczyna była taka bardzo wysoka ( w obcasach miała ponad 180 , bez pewnie z 177 czy 178 .I faceci slyszałam jak ją komentowali ,że ładna ,długie nogi ,ale że do niej nie podejdą bo to dziwnie tanczyc z taka wysoka itd

Gość kiedys byłam na weselu gdzie
wiec mysle ,ze tak wysokie wzrost oniesmiela wiekszosc facetow

Gość a mi sie podoba
:)

Gość wg mnie dużo
Pytanie, czy to jest za dużo dla Ciebie... i Twojego partnera.. Dla mnie osobiście 170cm i więcej u kobiety to dużo.. a ponad 180 to już baaardzoooo dużo.. Tyle, że nie tylko wzrost się liczy.. chociaż to się pierwsze rzuca w oczy.. ale także kształt sylwetki, grubość kości, ubiór, no i sposób chodzenia.. dla oka ciężka to sytuacja... wielka baba, o grubych kościach, z normalną sylwetką lub lekko otyła, w rurkach, do tego jeszcze na obcasie, chodząca jak kaczka, na ugiętych kolanach, stawiająca stopy do środka itp.. brrrrr Dla mnie ten podany przez Ciebie wzrost to za dużo.. ale to Ty musisz wiedzieć czy Tobie jest z tym źle.. Mnie tylko dziwi, po co wysokie kobiety zakładają szpilki (rozumiem jeszcze jakiś obcasik 5cm), ale wysoki koturn, szpilka.. po co?? ani to wygodne.. ani na takiej wysokiej osobie ładne..

Gość mklnl
wg mnie duzo W następnym życiu za takie głupie gadanie pewnie urodzisz się ze wzrostem 180 cm lub więcej spasiona i brzydka , wtedy zrozumiesz czemu kobieta niezależnie od wzrostu lubi mieć na sobie ładne buty.Możesz też zgłosić swój wniosek do Top Models , opisz tam, że nie rozumiesz jak te piękne uczestniczki mogą zakładać większy niż 5 cm obcas :D Autorko - nie jest za dużo. Spójrz np. na dziewczyny z Top Models, wiele ma więcej niż Twoje 177 cm i są piękne i są właśnie kruszynkami takie drobne szczuplutkie.