Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vxvx.

jaka byłaby wasza reakcja...

Polecane posty

Gość vxvx.

gdybyście się dowiedzieli, że wasze dziecko jest transseksualne? /nie mylić transseksualizmu z transwestytyzmem.

Gość nozwbrzuh
powiedzialabym: "Ojej!"

Gość vxvx.
tak mam taki przypadek

Gość pamparpampama
ale ze co... zmienilo plec znienacka? noooo... latwe to by nie bylo

Gość ewrerrtrtyyuy
jak ktos ma za duzo w dvpie to sobie wmawia rozne glupoty, przeczekja i tyle, albo przejdzie albo nie, jak nie to znaczy ze twoje dziecko ma cos z garem i nudzi mu sie w zyciu i dlatego musi poddac sie operacjom, choc prawda jest taka, ze plci nie da sie zmienic.

Gość akwa-marynka
cóż, trochę bym się bała. nie dziecka, ale o dziecko, wiadomo, jakie jest nasze społeczeństwo wobec inności... poza tym bym to zaakceptowała to przecież nic złego.

Gość Hania wwwww
Powiedziałabym : twoje życie twoja sprawa! Rób sobie z nim co chcesz masz do tego prawo.

Gość pamparpampama
ale transseksualista to osoba PO zmianie plci. plec może myc biologiczna ale tez i psychologiczna. plec psycholoigczna raczej trudno zmienic

Gość ewrerrtrtyyuy
płeć jest tylko jedna, pobiorą ci krew i od razu wiadomo czy baba czy facet. no chyba ze ktos urodzil sie hermafrodytą to wtedy nie wiem jaka ma krew. ale taki transeksualista to plci nie zmieni. grodzka jest wciąż facetem choc chce byc uwazana za babę.

Gość Sweetlips
Zle sprecyzowane... Ale ostatnio rozmawialam na taki temat z moim... Cholera wie jak to nazwac... Powiedzmy fucking friend... Poruszylismy temat co by bylo gdyby sie okazalo ze jestem z nim w ciazy... A potem zapytal co bym zrobila gdyby w przyszlosci okazalo sie ze dzieciak jest bi badz gejem badz chcialby zmienic plec. Odpowiedzialam "nic :)" To jego wybor i jego zycie. Bardzo podobala mi sie odpowiedz N kiedy z kolei ja zapytalam co On by zrobil w takiej sytuacji. Odpowiedzial, ze NIC :) zaprosil bym jego faceta czy jej kobiete czy przyjaciol na piwo, pozartowal, posmial sie i kochal dalej swoje dziecko :)

Nie mam zielonego pojęcia jak ja bym się zachowała. Ale mój narzeczony by się chyba załamał. Totalny homofob z niego.

Gość sdlm
Wkurza mnie gadka typu :za dużo ma w doopie i wymyśla. Osobiście nie znam nikogo z takim problemem,ale moge sobie tylko wybrazić jak czuje sie osoba uwieziona w ciele innej płci.Psychiczny ból jest chyba gorszy od fizycznego.Nie nam oceniać co komu wolno i kto ile ma w doopie.Skoro nauka takie zaburzenie nazwała,a nawet je leczy to znaczy ,że problem jest.Nie miała bym problemu z zaakceptowaniem takiego stanu rzeczy,choc nie wykluczm-gdyby sprawa dotyczyla mojego dziecka,napewno byloby to dla mnie szokiem. Ale dziecko to zawsze dziecko

Gość sdlm
Przepraszam,chyba zle sie wyrazilam z tym zaburzeniem...Nie wiem jak to sie nazywa :(