Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAZE 81kg to aż tak dużo?

to wydarzyło mi sie dzisiaj w sklepie ;(

Polecane posty

mamusia coś do takiego chlopca 5letniego mówiła "podaj mi cos tam" on "nie widze" no co ty nie widzisz? tam leży, podaj mi" a on "nie widze bo ta gruba pani mi zasłania":(((

Gość lkjhhha
:D dobre

Gość trzeba byc upośledzonym,
dzici są szczere,odpowiadają to co myslą,widzą i odczuwają.

Gość viki022
Sporo,ile masz wzrostu? Dzieci są szczere do bólu.

164cm,udałam,że tego nie słyszałam, poszłam do działu obok, postawiłam koszyk na ziemi i z trudem hamując łzy wybiegłam ze sklepu, poszłam za budynek i zaczęłam wyć i płakać...tam byly kamery..

Gość viki022
Myślałaś o jakiejś diecie skoro źle się czujesz ze swoją wagą?

Gość aaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkaaa
To przykre, ale nie mozesz za to winic dziecka. One po prostu mowia to, co mysla i widza. A moze sprobuj schudnac?

Gość mojacorka
a moja 3 letnia corka wczoraj zapytala moja kolezanke czemu ta ma taki duzy brzuch. Do mojej mamy odniosla sie : zostaw mnie brzydulo, mimo ze nikt tak w domu nie mowi, pewnie z przedszkola przyniosla. A mnie rano kiedys zapytala: mamo dlaczego zjadlas kupe (nie zdazylam umyc zebow, dorwala mnie spiaca jeszcze). A mijajac pana na schodach stwierdzila na glos ze on jest brzydki i smierdzi. Dzieci tak maja. Sa szczere do bolu. W przedszkolu raz jedna dziewczynka zalila sie ze jej rodzice sie klocili, a moja wtedy powiedziala: a moj tata ma prace i kocha mame i brata i mnie, i wszyscy sie bardzo kochamy... Bylam z niej dumna

Gość jhkhhgf
bo do dzieci tez trzeba ze szczeroscia podchodzic, np pytac czemu maja taka duza glowe w stosunku do reszty ciala

Gość wrwerwe
przy 164 to jestes gruba, nei da sie ukryc. schudnij na jakiejś diecie z głowa to sie lepiej poczujesz

nie czuję się źle z moją wagą, mam dużo przyjaciół i jestem szczęśliwa w życiu a tu takie coś... ja pamietam,że w przedszkolu za moich czasów się to ganiło, jedna koleżanka w 1 klasie podstawówki nazwała mnie zmorą i dostała za to uwagę do dzienniczka.Teraz zero wychowania.

Gość hkhhk
a matka chlopca pewnie nie zareagowala na to?

Gość wrwerwe
nazywanie kogoś zmorą jest chamskie, ale nie wierzę, że da sie czuc dobrze przy tej wadze, po prostu przyzwyczaiłas się do niej, to tak jakbys stale nosiła plecak 20 kg na plecach.

Gość przeciez maly cie nie obrazil
dla dzieci gruby czy chudy to tylko okreslenia, niekoniecznie zlosliwe z czego masz nadwage jesli moge spytac?przypuszczam ze pewnie tak jak ja chorujesz na cos, ja mam tarczyce chora, prawie nic nie jem duzo sie ruszam i i tak tyje, kto inny juz by wazyl 30 kg przy takim trybie zycia

Gość sdasd
Powinnaś była poskarżyć się panu ochroniarzowi, może też by wpisał niewychwanemu dziecku uwagę:). Ile ty masz lat?

Gość mama dwóch dziewczynek
wybacz, ale gdybyś czuła się dobrze i była szczęśliwa to zareagowałabyś inaczej... przemyśl to. Swoją drogą to spora waga przy takim wzroście... Moja córka kiedyś powiedziała "mamusiu, zobacz jaka ta pani jest gruuuba", ja mówię "ciii" a pani się odwróciła i mówi "gruba, gruba, dziewczynka prawdę mówi" ;-) dzieci są szczere do bólu, to prawda.

Gość rtrtrtrtrtrtrt
Ja mam 166 wzrostu waze 62 kilo i moja corka mi prosto w oczy mowi ze gruba jestem...ale ja raczej z tych co sie takimi sprawami nie przejmuje...powidzialam jej ze wiem i tyle...nie rozumiem czym sie tak przejelas...

Gość juuuuuma
" ja pamietam,że w przedszkolu za moich czasów się to ganiło" --> aha, i oczekujesz, że dziecko powinno zostać zganione za to, że to ty jesteś gruba???? no bo sorry, jesteś. A dla dziecka określenie gruby czy chudy to stwierdzanie faktu, dzieci nie używają takich określeń by wyrażać złośliwości.

Gość dfdffgghghh
ale macie chamowate bachory ale jak im tak pozwalacie. jak ja mając 7 lat bym powiedziala do matki, ze jest gruba, albo komus obcemu na ulicy bym powiedziala, ze jest brzydki, to taki bym wpierdol dostala od matki, ze kilka dni bym na tylku sieziec nie mozna. a jak wy tym bachorom na wszystko pozwalacie, to niedziwne ze mowią co cchą.

Gość natalkaaaaaaaaa
a to dobrze ,że dzieci są szczere do bólu bo mi taka jedna dziewczynka powiedziała ostatnio ,że jestem piękna:)

Gość olivier kurosaki
A wystarczyl by 1 solidny POLICZEK lub jak kto woli z liscia w RYJ MOPA( dziecko )