Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytajka_niedajka

Nigdy nie zdradziłam męża

Polecane posty

Gość czytajka_niedajka

powiem szczerze ,że mąż był moim pierwszym i jak narazie jedynym facetem ... znamy się już 12 lat ,po ślubie jest 8lat . i kurcze mam chęć spóbować z kimś innym ... często się łapie na takich myślach ,wiem ,że to podłe ... ale boje się ,że prędzej czy później zdradzę męża.

Gość Sweetlips
Szukasz nieznanego... Kusi... Cos nie gra miedzy wami czy tylko masz ochote na odmiane?

Gość czytajka_niedajka
nie no ogólnie nie jest najgorzej /jesli mozna tak to nazwać / to w łóżku sie chrzani /ja robie wszystko by on /jemu było dobrze by był spełniony on raczej tez sie stara ,ale /ale mu nie wychodzi /ja jestem nie zadowolona / nie wiem co mam robic...

Gość fotel
czytajk niedajka widzę że przy sobocie pozwoliłaś sobie na piwko .i po co .wyłącz kompa i do łóżka marsz.bo fantazjujesz zanadto.

Gość czytajka_niedajka
nic nie piłam // chciałam się wygadać bo przecież koleżankom tego nie powiem

to jest bardzo latwe... jak jestes teraz niezadowolona.. to tak samo .. bedziesz i puzniej niezadowolona..... a skok wbok ci wtym niepomorze.. bo sie bedziesz tylko zle czula jak go nadal kochasz...... bedzie trudno w lustro patrzec.. .. twuj wybor... skok .. czy nadal .. niezadowolona.. czy poprostu zakonczyc to .. i byc zadowolona (przepraszam za moj polski :) )

Gość Sweetlips
No wiec sie chrzani. U mnie sie chrzanilo latami. Doszlo do tego, ze to JEGO wiecznie bolala glowa. Wiecznie byl zmeczony, albo spiacy. Jak juz doszlo do czegos to zwykle ja stawalam na rzesach a on myslal ze jednym paluszkiem dokona cudu :/ i poszlo

Gość xviara
Nie jestes sama:-) tyle, że ja jestem po ślubie dopiero pół roku, natomiast w związku 5 lat, z tym, że ja po prostu chyba popełniłam błąd. Pewnie zaraz jakieś trolle zmieszają mnie z błotem,ale tak- teraz wiem,że to był błąd,nie dogadujemy się,ciągłe awantury o byle głupstwa,dlatego też bardzo często myślę o jakiejś odmianie.

Gość czytajka_niedajka
może ja mam tak dlatego ,że nie miałam nigdy sexu z innym, może dlatego ,że on nie potrafi mnie zaspokoić /kurczę wiele nie wymagam ,chciałabym jedynie mieć z każdego zbliżenia przyjemność tak jak on /a nie ciągle to samo ... gdy on kończy to ja sie dopiero rozkręcam ... bez sensu ,,, coś jeszcze mnie martwi -- on pracuje często za granicą /// i ja już sie do tego przyzwyczaiłam i nie tęsknie ... zamiast myslec o nim /wyobrażam sobie siebie z innym

no to sobie sama odpowiec na to pytanie kiedy zkonczylas go kochac..... jak juz nawet nie tesknisz tylko o innych myslisz..

Gość czytajka_niedajka
wydaje mi się,że go kocham /// miałam okazje go zdradzić z moim byłym / zgadaliśmy się na fb /// już było blisko spotkania /// ale odwołałam to spotkanie /////// echhhhhhh ////

Gość Sweetlips
Nie warto ciagnac cos z przyzwyczajenia... Sama mordujesz siebie i jego

twuj problem wtym niewiesz co robic :) ok... ale seks to nie wszystko na swiecie .... jak go kochasz nadal.... to porozmawiaj o tym znim co tobie sie podoba... i zeby.. on dla ciebe to i to robil :) ..... a jak nadal nic sie niezmieni.. i dobrego seksu tobie bedzie brak... to to lepiej zakoncz ... bo inaczej cale twoje zycie takie bedzie.... ze niebedziesz wiedziala co robic.. a na starosc bedziesz zalowala.. ze nic nowege nie sprobowalas..

Gość czytajka_niedajka
jest dobrym ojcem ,dobrym mężem /// nie interesują go jakieś facebooki ,gry czy gadu-gadu /w porównaniu z moimi byłymi / wiem ,że gdyby mnie zdradził od razu by się przyznał/ nie potrafi kłamać/ czasem chciałam by mnie zdradził /wtedy miałabym pretekst do zostawienia go / nie pije / nie pali / zarabia fajną kasę // jest przystojny / kiedyś był bardzo zazdrosny o mnie --- sprawdzał na każdym kroku --- teraz to się zmieniło --- /twierdzi ,że zaczął mi ufać / a może po prostu z jego strony też coś się wypalił0 .

to zalezy od ciebie jakim ty czlowiekiem jestes :):):) .... powiedzmy tak... (obojetnie jak glupio to brzmi ) jak chcesz patrzec spokojnie wlustro co wieczor is nie miec zlego sumienia to nierob bleda co moze wszystko popsuc....niekiedy wystarczy porozmawiac o problemach a one znikna.... po drugiej stronie.. to tylko ty sobie mozesz dac ta odpowiedz czy go naprawde kochasz czy to tylko juz przyzwyczajenie :):):) ja mysle... jakbys go kochala nadal ... to bys tutaj nie pisala :)

Gość fotel
czytajka a są jacyś potencjalni kandydaci na kochanków?czy na razie wszystko kręci się wokół red tuby?podejrzewam że twoje życie towarzyskie i zawodowe ogranicza się do internetu i mieszkanka na które zarobił twój ciotowaty mąż.

twuj problem wtym niewiesz co robic x a to po jakiemu?

Gość Lawina...
...gdyby on cie kochal, tez bys tutaj nie pisala:P

Gość czytajka_niedajka
nie żadne prowo ... gdyby on mnie kochał to bym tu nie siedziała __ zastanawiające ?hm

autorko nie musisz uzewnętrzniać swojego prawdziwego oblicza - zdradą lepiej będzie jak rozstaniesz się z mężem i powiesz mu prawdę - bo życie z Tobą nie ma sensu ani dla Ciebie, ani dla niego

a jak się okaże ,że kochanek jest lepszy w lóżku -to co ? zostawisz męża czy będziesz wieść podwójne życie ?