Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angaco

Moja matka jest alkoholiczka,pomocy

Polecane posty

Gość Angaco

Prosze pomozcie mi bo juz nie mam sily psychicznej :( szlag mnie trafia! Co ja mam robic :( ;( mam 2dzieci wychowuje je sama mieszkam z matka ktora codziennie pije bo ona tez jest zameldowana w tym domu ja juz mam dosc,zawsze jak wypije to sa awantury slowne bo gada glupio a ja juz po ktorejs godz sluchania nie wytrzymuje..ja mam dosc jej naprawde! Co ja mam robic. Policji wzywac nie chce bo nie chce zeby potem sasiedzi gadali ze nie dosc ze pijoczka to jeszcze policja? Prosze doradzcie mi bo ktoregos dnia to nie wiem albo jej abo sobie cos zrobie ja nie chce takiego zycia!cale dziecinstwo moje ja pamietam pijana a teraz nie chce zeby moje dzieci na to patrzyly. Mam dosc

Gość prawictwo pospolite122
wpadłaś jak śliwka pod buty Angelii merkel

Gość Angaco
Dodam ze dzis to mam juz calkiem dosc bo mi powiedziala ze mam dzieci oddac do domu dziecka ona mi to zalatwi a nie bede bachory sama wychowywac. No szok po prostu. Dzis to przesadzila. Nie daruje jej tego

a sprobuj zapytac w mopsie albo w centrum pomocy rodzinie, moze oni cos podpowiedza, tylko musisz sie liczyc z tym ze jak odwiedza matke to po ich wyjsciu nie bedziesz miala zycia takie awantury bedzie robic, wspolczuje ci bardzo. moja mama rzadko pije, dzis np. sie napila z sasiadem i spi od 18, ale co sie przebudzi to takie głupoty pieprzy ze tylko patrze zeby dalej poszla spac. ale ja mam to sporadycznie.....

Gość Angaco
Masakra po prostu. Mam dosc. Boze co ona mi nerwow dzis zjadla to szok. Lzy mi same leca. Musze zaczac dzialac bo nie wytrzymuje tego!!

Gość Angaco
28lat to za dlugo juz.

Gość Angaco
A czy np moglabym isc do sklepu u nas jest ich tylko 5z alkoholen i powiedziec ze maja nie sprzedawac jej alkoholu? Czy to raczej nie jest mozliwe?

Gość kiki i koko
to nic nie da,załatwi sobie na lewo,kogoś poprosi o kupienie a z reszta ekspedientki nie beda sie w wasze prywatne sprawy wtrącać no i oczywiscie kazdy alkoholik to zysk, poczytaj w necie dużo jest porad,udaj sie do najblizszej poradni dla osób uzależnionych i ich rodzin tam otrzymasz wszelkie wskazówki co możesz zrobić,warto się wybrać