Gość Vicka Napisano Kwiecień 13, 2013 witam Wszystkich. Od lat jestem zakochana w pewnym chłopaku. Wszystko zaczęło się bardzo wcześnie, zakochałam się w nim jak chodziłam do 3 klasy podstawówki. Kochałam się w nim do końca szkoły, poźniej w gimnazjum, po gimnazjum nasze drogi się 'rozeszły' o od tamtej pory go nie widziałam. Dodam, że teraz już studiuje, jestem po dwudziestce, on jest o dwa lata starszy. W podstawówce biegały za nim wszystkie dziewczyny, a on wszystki miał gdzieś. Ja bardzo mu się narzucałam. Pisałam do niego oszalała na gg i sms.on mnie ignorował. albo odpisywał zlewająco albo wcale. Później mi niby przeszło. A że jestem ładną dziewczyną spotykałam się z innymi. Byłam nawet w dwóch poważnych związkach...ale nigdy nie przestałam myśleć o NIM. Mieszkamy w jednej miejscowości...chciałabym się do niego jakoś zbliżyć ale boje się odrzucenia :( Co mam robić. Pomóżcie prosze. Napisać do niego na facebooku? Sms? czy lepiej w ogóle się nie odzywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach