Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po cootow sytskoo

Czy według was warto brać ślub ???

Polecane posty

Gość po cootow sytskoo

Moim zdaniem nie warto brać ślub, po ślubie wszytsko się zawsze sypie , a przecież jak się kogoś kocha to żaden papierek niczego nie zmieni. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ??

Gość kvlmgn
Ja chcę żyć bez ślubu z facetem do końca życia. Tak mi dobrze.

Gość po cootow sytskoo
Też tak uważam , że jak się kochają to żaden papierek nie zmieni, a po ślubie obie strony przestają się starać, bo myślą " że mają ta osobę już na zawsze "

Gość po cootow sytskoo
Też tak uważam , że jak się kochają to żaden papierek nie zmieni, a po ślubie obie strony przestają się starać, bo myślą " że mają ta osobę już na zawsze "

A ja tam myślę że do wszystkiego trzeba dorosnąć jeżeli masz wątpliwości to nie bierz ślubu albo zaczekaj jeszcze z tą decyzją aż nabierzesz pewności i wyzbędziesz się obaw osobiście jestem żonaty już ładnych parę latek i nie żałuję tej decyzji .

Gość fotel
masz rację papierek niczego nie zmienia.więc nic nie stoi na przeszkodzie żebys go podpisała.

Gość amerykaniepiszglupot
Ja nie traktuję ślubu wyłącznie jako papierka... Choć jest to też duże ułatwienie w wielu dziedzinach życia. Dla mnie ślub to coś znacznie więcej niż formalność i np w moim małżeństwie nic się po ślubie na gorsze nie zmieniło, więc to nie reguła :) Ja jestem ogólnie na "tak" :)