Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mati_k

Sposób na piękne zdjęcia ze ślubu i wesela

Polecane posty

Gość anty fotoziut
kolejna durna ofensywa urażonego wcześniej fotoziutka ze skoczowa powedz mi co ma przedstawiac to zdjęcie pod marnym tgekstem goscia po zawodóce oprócz zmęczonego, pijanego z poklejonymi włosami pana młodego i pannie młodej majacej już wszystkiego doćs?

Gość Radecki
Faktycznie to zdjęcie niefortunne, ale obejrzałem galerię i moim zdaniem nie jest źle. Może nie są to wybitne zdjęcia, ale nie odstają od tzw. przyzwoitej średniej.

Gość anty fotoziut
No fakt zdjęcia tej pani zajefajne a urażonemu fotoziutkowi z skoczowa hwdp

Gość fotodupek
Zdjęcia tej Pani są prawie wszystkie prześwietlone. Musi nauczyć się jeszcze bardzo wiele o świetle!

Przepraszam, a o co chodzi "anty fotoziut"? Podoba Ci się tytuł/treść posta, to wchodzisz i czytasz; nie podoba się, to nie musisz go w ogóle otwierać. To jest forum "śluby i wesela" - czyli post dotyczy właściwej kategorii. A co do zdjęcia.... nie jestem prostytutką i nie muszę wszystkich zadawolić. Zdjęcia i pojęcie estetyki u różnych osób jest różne i szuka się rozmaitych rzeczy. Pan młody nie był pijany, tylko miał taką fryzurę; a że dobrze się bawił na swoim własnym weselu (a nie siedział w kącie), to się spocił. Gdyby zależało mi tylko na tym żeby nie pokazywać, że się spocił na zdjęciach, to musiałbym skończyć fotografować po pierwszym tańcu, ale zapłacono mi za pracę do oczepin:) Nikt z nas nie jest idealny. No chyba, że jestem w błędzie... Jesteś idealny? Jak dla mnie Młodzi byli bardzo zakochani i ująłem to na tym zdjęciu - zainteresowani mogą zobaczyć, a inni niech nie patrzą. To jest reportaż, a nie zdjęcia w studio, czy na plenerze w innym dniu.

No wiesz, to też : http://tnij.org/vbat jest reportaż, a jaka różnica w porównaniu z Twoimi zdjęciami... Ale ok, nie mówię że Twoje są złe, tylko po prostu nie można tłumaczyć się na zasadzie, że jak robisz reportaż, to musisz pokazywać zdjęcia, na których PM wygląda po prostu niekorzystnie, a to zdjęcie z linka, który podałeś takie właśnie jest.

Gość Mysza121212212
Nie rozumiem, co się czepiasz zdjęć Pani Delong? U nas w Cieszynie jest najpopularniejszym fotografem.

Wpis w tym temacie z godz. 7:53 nie jest mój. Nie przyszłoby mi do głowy, żeby reklamować tutaj kogokolwiek, a już na pewno nie tak marne zdjęcia jak tej pani.

Gość Mysza121212212
nie muszę chyba dodawać, że to tę z Cieszyna

Gość sorry wielkie ale
nie podobają mi się Twoje zdjęcia autorze...

Gość Saszek
no fakt, zdjęcia ślubne mogą nie wszystkim się podobać - ja jak wybierałbym fotografa, to też chciałbym wyglądać na szczupłego, bo mam 120 kg. Jak będę szukał, to napewno muszę szukać tylko takiego, który daje korzystne ujęcia, no tylko najpierw jakąś dziewczynę chciałbym poznać - może na tym forum jakaś dziewczyna szuka miłego i wrażliwego chłopaka z okolic Tychów? Szukam jakiejś uczciwej, która w przeciwieństwie do tych z dyskotek patrzą tylko na to jakim autem jeżdże.

Gość Saszek
a może da się wszystkie zdjęcia w razie czego odchudzić w fotoszopie?

Gość Saszek
podobno modelką można nawet cycki zrobić z A D i większe, to może dupsko w razie czego ktoś jest w stanie trochę okroić, coby wnuki się w przyszłości nie miały z czego śmiać

Gość fotozgryz
No właśnie, że też fotograf nie potrafił młodemu doradzić żeby jakiś kucyk sobie zrobił, albo coś, bo potem nieestetycznie się wygląda na zdjęciach, no albo co najmniej coś takiego jak ma Justin Bieber

Gość Fryzierka
no jak Justin miałby fest fajnie:)

Gość ładne to mosz
z pewnością każdy marzy o tym, żeby fotograf mówił mu co marobić i jak się uczesać na swoim własnym weselu

Gość nie-ma-to-tamto
"No właśnie, że też fotograf nie potrafił młodemu doradzić żeby jakiś kucyk sobie zrobił, albo coś, bo potem nieestetycznie się wygląda na zdjęciach, no albo co najmniej coś takiego jak ma Justin Bieber" xxx Taa, fotograf będzie latał za wszystkimi z osobna i mówił, że mają złe fryzury, albo są spoceni. Fotografia ślubna to reportaż i rejestrowanie wydarzeń takimi jakie są, a nie ustawianie i przestawianie. Można co najwyżej nie robić zdjęć gdy widzi się, że młody czy młoda wygląda w danej chwili niekorzystnie.