Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małolat16

problem z masturbacją

Polecane posty

Gość Małolat16

Witam mam 15 lat , mam problem ponieważ wale konia od 2-3 lat zaczęło się od 1 walenia na tydzień a dzisiaj robię to po 4 razy dziennie miałem taki dzień że waliłem 12 razy , mój problem polega na tym że mówię sobie że dzisjaj tego nie zrobię a za godzinę lub dwie wiadomo co jest ... i jest o tyle źle że nie sprawia mi to już takiej przyjemności jak kiedyś czasami uda mi się wytrzymać jeden dzień to chodzę nerwowy i myślę tylko o cyckach... stało się to monotonne i znacie może jakieś ciekawe techniki na urozmaicenie? I co poradzicie mi abym zrobił ? I czy 17 cm to jest dobra długość penisa?

Poszukaj sobie zajęcia które wymaga ruchu, wysiłku. Najlepiej takie coś co ma element uderzenia (tenis, siatkówka, boks, skoki. Ale może też być rower, rolki - cokolwiek czym możesz się zmęczyć. To zmniejszy napięcie.

Gość Małolat16
Tylko jest jeden problem bo wieczorem chyba tego zajęcia nie dam rady sobie znaleźć :/ znacie jakieś ciekawe techniki?

Gość dziewczyna****
można, można, wieczorem rób pompki, będziesz pięknie rzeźbił swoją klatę i zmniejszysz swoje napięcie, naprawdę pomaga ;)

Gość bfhbghng
musisz znalesc ciekawe zajecie ktore odciagnie twoje mysli od sexu np jesli masturbujesz sie tylko w domu to idz gdzies cwiczenie nic nie daje sam na sobie probowalem i modlitwa moze sie nieuda calkowicie wyeleminowac problemu ale zmniejszy czestosc nie zaszkodzi sprobowac w przeciwienstwie do neuroleptykow lub hormonalnych np androcuru

Gość dupa w kwiatach
Jesteś uzależnionym od masturbacji onanistą. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że w późniejszym czasie niestety będziesz miał ogromny problem z normalnym stosunkiem seksualnym z kobietą. Dużo problemów wynika z takiego uzależnienia :( Idź na to forum http://onanizm.pl/ może tam Ci pomogą uporać się z tym ;/