Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fumciak

Pomoc w dobraniu modnego ubioru dla faceta

Polecane posty

Witam! Mam do was ogromną prośbę, otóż nigdy nie przykładałem większej wagi do swojego ubioru. Od jakiegoś czasu zacząłem ćwiczyć, bardziej o siebie dbać i chciałbym zacząć ubierać się modnie. Proszę o pomoc w doboru stylu (ubrań), które pasowałyby do mojej sylwetki. Mam 18 lat, jestem przeciętnej budowy, jednak mam dość masywne uda (58 cm) i szczupłe łydki (36 cm), do tego dochodzą genetycznie szerokie biodra. Kompletnie nie znam się na tych wszystkich nazwach i stylach poszczególnej części garderoby, dlatego prosiłbym o pomoc. Jakie spodnie będą pasować do powyższej sylwetki? Planowałem zakupić jeansowe i materiałowe tzw. slim-fity? Jeśli chodzi o buty to myślałem nad trampkami typu skate. Koszulki - zastanawiam się czy kupić jakieś fajne koszulki z nadrukiem czy może lepiej koszule? Do tego zastanawiałem się też nad Full Capem Prosiłbym o porady dotyczące ubioru oraz jak dobrać kolorystykę, aby to fajnie wyglądało -koszulki (jakie kolory do reszty garderoby) -full cap (jaki kolor) -spodnie (myślałem raczej o czarnych/szarych) -buty (czarno-białe?) Doradzcie proszę!

Gość Ellliot
A jaki masz kolor włosów? Jeśli chodzi o kolorystykę to jest to dość ważne. Ja bym na Twoim miejscu postawił jednak na koszule zamiast koszulek, idealnie pasują do spodni jeansowych i trampek. Koszule najlepiej wkładaj w spodnie, tutaj masz np fajną koszulę http://www.jeansdom.pl/11068-meskie-koszule-premiere-pepe-jeans-PM300785516.html# która pasuje zarówno blondynom, jak i brunetom. Niestety full cap, może niekoniecznie idzie z tym w parze. Jeśli chodzi o kolor spodni, to czarne jeansy na pewno Ci się przydadzą :) tylko pamiętaj żeby nie zakładać do nich białych butów :)