Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokalala:)

174 cm!!

Polecane posty

Gość wysokalala:)

hej Wam.mam wzrost 174 cm. nie czuje sie żyrafą bo otacza mnie wiele wysokich dziewczyn, ale mam swiadomosc swojego ponadprzecietnego wzrostu i głupio mi ubierać wysokie buty,znacxzy z wysokim obcasem :/ kocham kocham!!! szpoleczki.sa sexi wyjątkowo,takie minialnie 8 cm ale wydaje mi sie ze byla \bym w ich zbyt wysoka :'/ nie wiem co zrobic. plaskie buty mnie nie dowartosciowują, jedynie szpileczki moga dodac kobiecosci ale czy obcasy okolo 5 cm są takie atrakcyjne??

Gość joIIQ
prrr.ja mam 178 i żyję i chodze na szpilacj\h moj facet ma 190 i lubi wysokie dziewczyny :)

Gość TakBedzieszv
i tak jestes za wysoka nawet w plaskich.norma to 164-168,169 . :/ ja mam 166 i czuj e sie idelanie.mam szpilki w kotrych jestem twojego wzrostu,ale szpilki tylko na jakies okazje.lubie male obcasy bo czuje sie kobieco.okolo 5 cm.ale majac 174 cm to bys sobie odarowala :'

Gość Plaq
nie.obcasy 5 cm to niewiele,.faceci uwazaja ze kobiety wygladaja w nich na krzywe i niesymetryczne :/

Gość Plaq:
nie.obcasy 5 cm to niewiele,.faceci uwazaja ze kobiety wygladaja w nich na krzywe i niesymetryczne :/

Gość mnjha
Ja mam 176cm i noszę buty na obcasie kiedy mam na to ochotę. Kiedyś mój wzrost był moim kompleksem.Teraz uważam go za atut. Na tle innych kobiet wydaję się zgrabniejsza, smuklejsza i szczuplejsza.

Gość vbnjytred
i tak jestes za wysoka nawet w plaskich.norma to 164-168,169 . :/ ja mam 166 i czuj e sie idelanie.mam szpilki w kotrych jestem twojego wzrostu,ale szpilki tylko na jakies okazje.lubie male obcasy bo czuje sie kobieco.okolo 5 cm.ale majac 174 cm to bys sobie odarowala :' hahahahah jaki zazdrosny kurdupel

Gość mam 176 i smigam w 12 cm
szpilkach, zlap faceta powyzej 190 i po problemie :P

Gość a22@
Zazdroszcze ja mam 158 wzrostu.

Gość grejpfrutka
No ja mam 177 i u mnie by miał ;) Ale mam problem z tym że jednak faceci nie lubią takich kobiet, wolą zgrabne i filigranowe niż wyrośniete żyrafy

Gość surew
jasne .faceci raczej wolą wysokie dziewczyny.do malej trzeba sie schylac bo nawet nie slyszy jak facet do niej mowi. moi przyjaciele smieszie razem wygladaja. ona ma 159 a jej chlopak 192 cm.lipa.ja mam 170 i czuje sie idelanie :D

masz idealny wzrost. mam 173 i chodzę nawet w 16cm szpilkach. buty zaczynają się od 10cm. 5cm nigdy nie założyłabym na stopę. wyglądają karykaturalnie 🖐️ odwagi dziewczyno 🖐️

Gość jkjkoloknnbggvvv
pociesze cie, , w ankiecie na pytanie , co bys chciala zmienic w swoim wygladzie ponad 80% zapytanych Polek odpowiedzialo, ze wzrost przecietny na wysoki :)))

Gość jkjkoloknnbggvvv
ja mam 176, nigdy nie rozumialam czemu ktos chce byc wysoki. kolezanki mam nizsze i chcialam byc jak one. Pewnego razu szlam do pracy z pewna dziewczyna . byla mojego wzrostu, ale ubrala buty na koturnie. I czulam sie strasznie zle. Pewnie tylko dlatego, ze nie bylam przyzwyczajona , ze jakas kobieta jest wyzsza niz ja. Idac obok niej mialam wrazenie jakbym byla stara ( jestem starsza o kilka lat), gruba i mala. Teraz juz rozumiem niskie dziewczyny i jest mi przykro z waszego powodu

Gość jkjkoloknnbggvvv
ale z drugiej strony niskie dziewczyny maja wiekszy wybor w facetach i pewnie wygladaja mlodziutko