Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana-mama

Pomocy! Brwi dziecka

Polecane posty

Gość Zakłopotana-mama

Wczoraj moje dziecko - córka ( 3 klasa ) miała zrobić prace do szkoły i musiałyśmy skleić część superglue i chwila nie uwagi i dziewczynka dorwała się do superglue i posmarowała sobie prawie całą twarz!! Szybko poszłyśmy to przemyć, po woli, pod wodą zeszły płaty kleju z twarzy, ale niestety został na kawałku brwi. nic innego nie dało się zrobić tylko wyrwać, klej razem z kępkiem włosków i skórą odszedł. Mam pytanie w jakim czasie to może odrosnąć? Tak jak normalnie? Bo nie wygląda to za ciekawie w szczególności, że ten kępek był na środku brwi, poza tym ta skóra wczoraj była taka świeża, a dzisiaj jest taki jakby płat skóry jakiś w odcieniu żółtego. Czy to w ogóle odrośnie? Pomocy!

Po pierwsze jak mogłaś pozwolić na to, żeby córka się klejem wysmarowala:O Po drugie twoja córka chodzi do 3kl i jest taka niemądra??? Takie rzeczy mogą się zdarzyć ale pięciolatkowi. Po trzecie po co wyrywalas brwi ze skórą? Zadałaś dziecku niepotrzebnie ból. Klej wykruszylby się sam. CO Z CIEBIE ZA MATKA???

Gość ula której ukradli nick
jak byłam w wieku twojej córki zachciało mi się być jak mama , posmarować się tym kremem po którym mama pieknieje , kremów na półce było kilka , ja niestety wziełam taki do depilacji. Jedną brew mam znacznie krótszą :D:D

Gość Zakłopotana-mama
No wiem, żle zrobiłam . ;\ Ale powiedź, czy to odrośnie? Boje się o moją małą.

Gość yyyKafeKrytykant
superglue pod woda nie schodzi

Gość ana1987
miesiac

Może nie odrosnąć. A ty zamiast siedzieć z dupą przed kompem idź dziecka pilnuj jak jej nie wychowalaś:O.

Gość Rita z Rzymu
Moja corka tez chodzi do 3kl ale w zyciu takiej glupoty by nie zrobila.jak taka duza dziewczyna moze wysmarowac sobie twarz klejem,dla mnie to nie jest normalne.no chyba ze twoje dzieck jest wychowywane na kaleke zyciowego.

Gość bardzo madrze
nosz kurde... a za 5 zł w markecie byś kupił apreparat do usuwania klejów typu super glue...