Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GraTorrinoi

Co sądzicie o ludziach, którzy ubierają się w stylu subkulturowym

Polecane posty

Gość GraTorrinoi

mając ponad 20 lat lub więcej?

jest mi to obojętne jak ubierają się inni, o ile jest to smaczne, miło patrzy się na osoby, które są ciekawie ubrane Z drugiej strony facet w rurkach czy spodniach z krokiem na wysokości kolan na starcie nei ma u mnei szans jako facet :)

Gość GraTorrinoi
Mnie to jakoś specjalnie nie przeszkadza, ale wydaje mi się, że w pewnym wieku ubieranie się w ten sposób to lekka przesada. Subkultury kojarzą mi się przede wszystkim z okresem nastoletnim, później człowiek powinien zyskać indywidualny styl. Sama byłam kiedyś gotką, do dziś zresztą obracam się muzycznie w takich klimatach, ale wyrosłam już z upodobania do tego typu ubrań, biżuterii. Człowiek powinien kształtować własną indywidualność, poza tym trzeba być otwartym także na inne światy, nie dać się zamknąć w jednym.

GraTorrinoi jest bardzo mało ludzi , którzy w późniejszym wieku nadal utrzymują swój trend , więc nie muszą z niczego wyrastać

Gość ggggggggggggggjghj
GraTorrinoi - stałaś się szarą masą z tzw. stylem. Taka prawda

Gość gasdfgjkl;&
dla mnie to bylo zawsze oznaka tego, ze osobie czegos we wnetrzu brakuje, ze musi sie do czegos 'podczepic', szczegolnie jezeli sa to mlodzi ludzie. Lubie jak ludzie wygladaja nietypowo, ale ludzie 'subkulturowi' to takie kalki. W szkole za moich czasow ;) to byli skejterzy i grunge'owcy. W sumie ja slucham rocka i innych takich, ale nigdy sie z zadna subkultura nie utozsamialam i wygladalam normalnie. Ilekroc rozmawialam z takimi wygladajacymi na rockmanow to okazywalo sie ze o muzyce, kulturze, historii wiedza NIC. Ot takie cieleta co ida za tlumem, bo same nie wiedza kim sa. Jak widze starszego faceta ktory nadal wyglada na rockmana to mi to nie przeszkadza i to w sumie nawet fajne :)

Myślę że to brak wiary i wten sposób rekompensujesz sobie pustkę ubiorem. Przecież młoda dziewczyna również może sobie wyrobić własny styl i później tą drogą podążać

Kotka 33 a co to znaczy - własny styl? projektowanie dla siebie i szycie? bo inaczej bazujesz na innych... :)