Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j_j_j

Wkurza mnie to że moja znajoma chce dać na ślub 250 zł za siebie i faceta :-/

Polecane posty

Gość j_j_j

Przecież to nie pokryje kosztów 2 talerzyków. A gdzie jeszcze pieniądze na prezent?! Powiedziałam jej to, a ona na to że "nie mam więcej więc jak coś to bym została w domu". Ja na jej miejscu zostałabym w domu zamiast iść i robić taką wiochę. Naprawdę o ślubie wiadomo wcześniej więc mogła odłożyć chociaż te 250 zł ale od osoby. Wkurza mnie takie łażenie i wpychanie się na siłę.

Gość czarodziejuk
Jeśli to nie prowo to jestes bezczelna idiotka :D

Gość prosze o wlasne opinie i pozdr
ciesz się, że chciała być z tobą w ten dzień i nie dostałaś pustej koperty, co podobno często się zdarza.

Gość talalalalaa
Dlatego wlasnie nie chodze na wesela,bo wy je robicie tylko dla kasy i albo ma sie zwrocic albo najlepien zeby jeszcze zarobic na nim :D jestescie chore NIE STAC WAS NA WYPRAWIENIE SLUBU TO GO NIE WYPRAWIAJCIE bo pozniej tak.sepicie ta kase,ze az zal.

Gość j_j_j
To nie ja jestem panną młodą. Jestem współlokatorką tej która chce dać 250.

Gość sdsdgh
a mzoe da komus dupy jak to na weselach wiec jakos to wyjdzie na plus

Gość to nie zmienia faktu
że jakbys była panną młodą to też typem sępa :)

Gość ergvedgvedg
ale autorka nie napisała, że to jej slub

Gość hfughcvuidfsghcvuys
Ja chodzę na wesela i daje 50 zł i bukiet. Oczywiście pracuję, więc mogłabym dać więcej. Daje tyle ile uważam, a nie ile wypada 🖐️

Gość dokladnie tak,
wkurza mnie twoje podejscie, ze niby mialabym pokrywac koszt jedzenia plus jeszcze prezent, jesli tak myslisz to nie rob wesela i nie zapraszaj ludzi lub ktos kto mysli podobnie. daje na prezent ile mnie stac i ile uwazam za stosowne a nie tyle ile by ktos chcial. idiotka z ciebie i tyle w temacie.

Gość mieszkam w Holandii
i tutaj ludzie na prezent urodzinowy daja po 20-25 euro i tyle samo na slub i nikt nie liczy na wiecej .Nie robia hucznych wesel tylko kanapka, ciasto z kawa - czyli poczestunek . To jest symboliczne a nie liczenie na zyski z imprezy. Twoje podejscie jak dla mnie jest idiotyczne i niby to oburzenie.....

Gość julka19xx
Ona nie wpycha się na siłę na to wesele tylko została zaproszona.to ile da w kopercie i czy wogóle to jej sprawa.wesele nie musi się zwrócić, inaczej na zaproszeniu byłaby cena wstępu. 250zl to nie jest malo.pozatym to nie jedyny koszt jaki gość ponosi.