Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania23331233213

Dlaczego kiedyś słyszałam komplementy prawie wyłacznie od kobiet ,a teraz

Polecane posty

Gość ania23331233213

słysze tylko od facetów? tzn kiedyś jakieś 3 lata temu to co chwila mnie kolezanki kompmentowały ,że mam śliczne włosy ,że ładna jestem itd ,ale od facetów to rzadko słyszałam . a teraz jest dokładnie na odwrót , słysze w 90 % od facetów ,a od koleżanek nic... myslalam ,ze jak ktos jest atrakcyjny to podoba sie wszystkim... można sie podobać tylko facetom ,albo tylko koleżankom ? uprzedzajac pytania jestem hetero ,ale chodzi mi o ,, podobanie sie" nie tylko w erotycznym kontekscie

Gość pan od pierscionkow
slicznie wygladasz... :P :D bylem pierwszy! :D:P

Gość kafeMoniiiii
o dziwo czasami tak jest. Mam koleżankę, którą uważamy razem z kilkoma dziewczynami za bardzo ładną, a o dziwo nie ma faceta i nawet pytałam dwóch kolegów co o niej myślą, ale w sumie nie mieli zdania. Dla nich jest przeciętna. Mnie to strasznie dziwi, że jest sama, bo jest naprawdę bardzo ładna.

Gość kafeMoniiiii
prawiczek, bez przesady z tą kobiecą zawiścią i stereotypami :D naprawdę bardzo często kobiety podziwiają inne otwarcie i to nie tylko ze względu na urodę. Sama lubię patrzeć na ładne kobiety, jak jestem na zakupach z przyjaciółką, czy w koleżankami, to zawsze doradzam jak najlepiej potrafię itd. Jak to wytłumaczysz? :P

Gość ania23331233213
.

Gość pan od pierscionkow
podbijasz temat? ale jestes lasa na komplementy ;) dobra to jeszcze raz ci napisze ze slicznie wygladasz hahahaha:D:P

Gość ania23331233213
.

Gość ania23331233213
nie tyle podbijam co nie wyświetlaja mi sie odpowiedzi jak nic nie napisze :P