Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 jaolaamozeniejola

wystroj salonu-sciany,dodatki

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam wypr贸bowany sklep na stronie fototap.pl. Kupowa艂em tutaj fototapet臋 do sypialni a ostatnio zamawia艂em te偶 do pokoju synka. Wzor贸w maj膮 ca艂膮 mas臋, mo偶na dobra膰 dedykowany obraz pod ka偶de wn臋trza. Teraz chodzi mi po g艂owie jeszcze fototapeta do salonu....:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mariola

Te偶 tym roku postawili艣my z m臋偶em na remont salonu, nowy naro偶nik plus dwa fotele, drewniany parkiet z parkietlux i odmalowanie 艣cian. Ca艂o艣膰 wysz艂a bardzo fajne, szczeg贸lnie pod艂oga zachwyca bo jest z pi臋knego drewna wenge :) A z dodatk贸w to mamy zamiokulkasy w wysokich donicach. W ko艅cu mamy, gdzie go艣ci przyjmowa膰 :)聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂 Wilusz

Dodatki, rzecz bez kt贸rej 偶adna porz膮dna aran偶acja si臋 nie ob臋dzie. https://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-realizacje

Udost臋pnij ten post

S艂uchaj jest sporo artyku艂贸w na temat wystroju wn臋trz czy tez tak jak szukasz salonu. Ostatni nawet pojawi艂 si臋 na rp artyku艂 o aran偶acji pokoju go艣cinnego ale s膮 tam zawarte r贸偶ne rady kt贸re mo偶esz spokojnie wykorzysta膰 dla siebie: https://www.rp.pl/Nieruchomosci/190829226-Od-czego-zaczac-aranzacje-pokoju-goscinnego.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KarinaKarinka

M贸j m膮偶 bez problemu u艂o偶y艂 p艂ytki klinkierowe King Klinker. Takie przypominaj膮ce star膮 ceg艂臋. Fajnie si臋 prezentuj膮. s膮 艂膮twe w utrzymaniu czysto艣ci, dobrze wsp贸艂graj膮 ze wszystkim, co jest w otoczeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patriskoo

M贸j m膮偶 bez problemu u艂o偶y艂 p艂ytki klinkierowe King Klinker. Takie przypominaj膮ce star膮 ceg艂臋. Fajnie si臋 prezentuj膮. s膮 艂膮twe w utrzymaniu czysto艣ci, dobrze wsp贸艂graj膮 ze wszystkim, co jest w otoczeniu

Tak, ja te偶 uwa偶am, 偶e taki klinkier jest fajny. Lepiej si臋 prezentuje ni偶 typowy kamie艅 dekoracyjny, kt贸ry cz臋sto jest bardzo gruby i zabiera miejsce. Przejrza艂am ofert臋 King Klinker i rzeczywi艣cie oferta jest r贸znorodna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Baltissa

Spokojnie na 艣ciany mo偶na da膰 Magnat Beton Style, tynk kt贸ry fajnie imituje beton. Pi臋knie wygl膮da, jest elegancki i praktyczny. No i bardzo du偶y plus,聽 偶e nie trzeba naprawd臋 fachowca aby go po艂o偶y艂

Udost臋pnij ten post

no to je艣li chodzi o takie dodatki dekoracyjne to wed艂ug mnie 艣wietnie si臋 wpasuj膮 w to plisy Nafi 馃檪聽kt贸re nie tylko sprawi膮, 偶e salon b臋dzie lepiej wygl膮da艂, ale te偶 po prostu b臋da praktyczne i tyle;) ja mam je u siebie w domu i jestem mega zadowolona z takiego rozwi膮zania. Ju偶 nie wspominaj膮 o tym, 偶e maj膮 normaln膮 cen臋 馃檪

Udost臋pnij ten post

Mo偶艅a si臋 r贸wnie偶 zastanowi膰 nad zam贸wieniem obrazu r臋cznie maloawnego. Obraz taki b臋dzie dro偶szy ni偶 plakaty, z drugiej strony efekt b臋dzie o wiele lepszy. Poza tym jest to swego rodzaju inwestycja na przysz艂o艣膰 bo jego warto艣膰 nie spadnie w przysz艂ych latach (a nawet wzro艣nie).聽

Je艣li szukacie czego艣 w nowoczesnych klimatach, polecam zajrze膰 sobie na stron臋:

https://obrazysztuki.pl/product-category/loft/

Mo偶艅a znale藕膰 tutaj obrazy w stylu loftowym.聽

Udost臋pnij ten post

Obrazy super, jednak r臋cznie malowane obrazy s膮 drogie, raczej nie by艂abym w stanie wyda膰 po 3-4 tysi膮ce za jeden obraz. Chocia偶 kto wie, moze w przysz艂o艣ci b臋dzie mnie sta膰 馃槈

My艣l臋, ze to czym ozdobimy 艣ciany w duzej mierze zale偶y od tego czy lubimy nowoczesne czy tradycyjne wn臋trze. Jak r贸wnie偶 od tego czy lubimy wspomniane dekoracje czy nie. Sama raczej nie przepadam za zagraconym wn臋trzem, dekoracji mam minimum (dzi臋ki temu sprz膮tanie nie zajmuje mi tak du偶o czasu).

Od siebie polecam takie lamele 艣cienne聽https://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-panele-scienne/panele-scienne-i-boazeria/panele-scienne-akustyczne,a3414.html聽Obecnie jest na nie do艣膰 dobra cena w Leroy Merlin, nie s膮 problematyczne w monta偶u, a jednoczesnie potrafi膮 fajnie o偶ywi膰 pomieszczenie.

Poza tym znacznie poprawiaj膮 akustyk臋 pomieszczenia (od czasu od kiedy zamontowali艣my je w salonie nie s艂yszymy pog艂osu).聽

Udost臋pnij ten post

Fototapeta faktycznie moze by膰 fajnym urozmaiceniem. Niemniej polecam zainwestowa膰 w pomoc ekipy, kt贸ra zamontuje j膮 na 艣cianie profesjonalnie. Nieestetycznie po艂o偶ona fototapeta b臋dzie tylko szpeci膰.聽

Od siebie daj臋 namiar na firm臋, kt贸ra zajmuje si臋 monta偶em fototapet w Warszawie:

https://mocniwreklamie.pl/fototapeta-z-montazem-warszawa/

Warto jest si臋 skontaktowa膰 oraz poprosi膰 o wycene.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋