Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27.04.2013 roczek

Zdjęcia do ślubu , a dużyy nos ???

Polecane posty

Gość 27.04.2013 roczek

Mam duży nos , długi nos ... jak ładnie wyjść na zdjęciach na weselu ?? Mogę powiedzieć fotografowi że nie chce zdjęć z profilu

Gość _*Madziaczek
no właśnie, dobra makijażystka to dużo - wszyscy możemy raczej do czegoś się u siebie przyczepić, a jak mamy tego świadomość, to możemy starać się coś z tym zrobić przed ślubem, chociaż Twój przyszły ślubny chyba nic nie ma do Twojego nosa i podobasz się mu taka, jaka jesteś oczywiście jeżeli z nosem chcesz jednak coś zrobić poproś o to kosmetyczkę

Gość duży to pół biedy
ja nie dość że mam duży, to jeszcze krzywy

Gość zlecialy sie mamuski
tez nie lubie swojego nosa.....;/ moze nie jest strasznie wielki ale garbaty

Gość olatola1
Dobra makijażystka to jedno, ale ważny jest też dobry fotograf. Jeżeli umiejętnie wykorzysta światło, zrobi dobre ujęcia, a potem dobrze obrobi zdjęcia to nos nie będzie rzucał się w oczy.

Gość LeszkoGda
Tak dobry fotograf zrobi z ciebie całkowicie kogoś innego niż jesteś..... Jak czytam te przemyślane dobre rady to nie wiem śmiać się czy płakać. Najlepiej weź fotografa z czołowych miejsc internetowych rankingów. Dla takiego fotografa para młoda nie jest ważna. Będziesz miała większość zdjęć robionych od tyłu w głębokim cieniu lub oddaleniu itp. Za to będziesz miała prześliczne widoczki, architekturę, mosty jakieś ciekawe detale. Zapłacisz za takie zdjęcia od 3500 w gorę i nikt nie zauważy twojego nosa.

Gość _*Madziaczek
W zupełności zgadzam się z poprzednią wypowiedzią

Gość Gryzoń z Podlasia
100/100 dla wypowiedzi LeszkoGda Wreszcie ktoś logicznie pisze o profanacji fotografii ślubnej jakiej dopuścili się internetowi fotografowie kreujący się na gwiazdy Polskiej fotografii ślubnej.

Gość Eonnn
Gryzoń z podlasia - pokaż zatem swoje zdjęcia fotoziutku. To forum jest naprawdę bardzo specyficzne, bo tutaj nawet najlepsi fotografowie ślubni w Polsce są maksymalnie "jechani". Jest to śmieszne i żenujące jednocześnie. xxx "Dla takiego fotografa para młoda nie jest ważna. Będziesz miała większość zdjęć robionych od tyłu w głębokim cieniu lub oddaleniu itp. Za to będziesz miała prześliczne widoczki, architekturę, mosty jakieś ciekawe detale. Zapłacisz za takie zdjęcia od 3500 w gorę i nikt nie zauważy twojego nosa." xxx Pokaż mi zdjęcia czołowych fotografów w Polsce, którzy robiliby WYŁĄCZNIE takie zdjęcia. Przecież fotografia ślubna to reportaż. Rejestruje się nie tylko parę młodą w ciasnym kadrze, ale i "otoczenie". Ale Wy fotoziutki tego nie zrozumiecie.