Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaniaaa z zielonegooo

moj syn ja lubi...;/

Polecane posty

Chcialam sie poradzic, moze wyzalic.. jestem zla bo moj syn, lat 7 polubil nowa partnerke mojego bylego. Nie to ze mowi o niej codziennie czy cos ale ja zaakceptowal i zaczal mowic do niej ciociu, powiedzialam mu ze to zadna jego ciocia i zeby mowil po imieniu, myslalam ze ja to zaboli ale widocznie nie. Jestem zazdrosna nie ukrywam..wolalabym zeby jej zwyczajnie nie lubil i mialam satysfakcje kiedy sie zalil ze go zmuszaja tam do jedzenia.

Gość wqwwwwwwwwwwww
a ty masz kogos?

Gość całe kafe:D
lecz się kretynko, masz poważny problem ze sobą, zazdrościsz byłem,ze ma nowa, fajna bake, która Twoje dziecko polubilo:D jesteś zalosna:D

Gość bialyStorczyk
jestes jakas nienormalna chlop sobie uklada zycie na nowo a ty co? franca jestes! bardzo dobrze ze ja lubi! ja sama jestem w takim zwiazku

Gość samotność to taka straszna trw
mój syn też lubi partnerkę swojego ojca , mnie to cieszy bo wiem że gdy przebywa u nich może być sobą i jest szczęśliwy . Powinnaś pogadać z psychologiem

Kurcze, mysle ze tez czulabym sie zazdrosna. Mam dopiero 20 kilka lat, wiec nie potrafie sie konca postawic w Twojej sytuacji. Jedno jest pewne, ona nigdy nie wejdzie w Twoją role.

dziecko nie powinno akceptować nowych dziwek tatusia:O to patologia, już go przekabacili na swoją stronę.

Wiesz co ? Poszukaj sobie chłopa to od razu zazdrość minie :D Gdybyś Ty miała partnera a Twoje dziecko by pałało do niego nienawiścią byłabyś szczęśliwa ?

Gość abaryba
od razu widać dlaczego facet zmienił

Gość bambaryla147
A jak ty sobie kogos znajdziesz to tez nie bedziesz chciala, zeby dziecko polubilo nowego partnera??? Dziecku tylko zryjesz psychike, a ty bedziesz jeszcze bardziej zgorzkniala i wtedy to napewno sobie nie ulozysz zycia na nowo. Nie wspiminajac faktu, ze dzieciak jak dorosnie to szybko ucieknie od takiej mamuski...

zależy od tego jak rodzice się rozstali , u nas było z kulturą ,normalnie uznalizmy że się wypaliło , bez zdrad , szarpania itp ,on się wyprowadził ,ja zostałam z synem ,żadne z nas nie miało nikogo przez dłuższy czas ,on pierwszy się zakochał , ja nadal sama -bo nie chcę narazie nikogo,więc jakoś tam normalnie to wyszło . I cieszę się ze trafił na kobiete z klasą a nie jakiegoś harpagana co by jadem pluła na mnie i moje dziecko ,stosunki poprawne i może to dziwne ,ale kibicuję im mocno.

14:56 [zgłoś do usunięcia] aaaniaaa z zielonegooo dziecko nie powinno akceptować nowych dziwek tatusia to patologia, już go przekabacili na swoją stronę. to podszyw jestem zazdrosna bo chcialabym zeby ja nie lubil i dawal jej w kosc, ja nikogo na stale nie mam ale syn lubi moich kolegow a jej nie musi

takie tam gdybanie, gdybym miała partnera. teraz mam dziecko i muszę dbać o jego towarzystwo, nie chcę, żeby się widywał z jego lampucerami:O

czy ona go lubi, raczej wydaje mi sie ze gra przed moim bylym taka super a tak naprawde mysle ze jest o syna zazdrosna ze on jest i ze placi mi spore alimenty, napewno ja krew zalewa

Gość w takim razie jesteś głupsza
od podszywu:D

15:12 [zgłoś do usunięcia] aaaniaaa z zielonegooo takie tam gdybanie, gdybym miała partnera. teraz mam dziecko i muszę dbać o jego towarzystwo, nie chcę, żeby się widywał z jego lampucerami nudzi ci sie podszywie?

zal mi takich idiotek i dobrze,ze Cie rzucił:D już po postach cos z Toba nie halo:D

NO TAK , PARTNERKA MOJEGO EXA SAMA MA DZIECKO ,Z KTÓRYM MIESZKAJĄ ,WIĘC I INNE MYŚLENIE ,SAMA BIERZE ALIMENTY NA CÓRKĘ TO NIE DZIWI JEJ 700 ZŁ NA NASZEGO SYNA , MNIE TYLKO NIECO KŁUJE JAK SYN MÓWI NAOKOŁO O TEJ MAŁEJ ŻE TO SIOSTRZYCZKA ,NO ALE JAK JĄ LUBI TO NIECH MA TĄ "SIOSTRZYCZKĘ"

moj syn bedzie mial "braciszka" ale powiedzialam mu ze to nie jego prawdziwy braciszek tylko przyrodni..zeby odroznial, i liczylam szczerze ze beda miec corke jak juz a nie syna, chcialam by moj byl jedynym ukochanym synem..

nie gnojcie mnie za to poprostu boje sie ze maly bekart zajmie miejsce mojego syna i on bedzie odrzucony

Gość rfhjhhgk
Moja corka tez lubi partnerke mojego ex a ja sie ciesze bo oni wnet beda miec slub a ona to wartosciowa kobieta I moja corke traktuje jak swoja. Ex mieszka daleko ale jak ona jedzie do nich Wiem ze tam jej dobrze I nie martwie sie o nia

cieżko rozmawiać bo nie wiadomo które wpisy autorki a które sfrustrowanego podszywa

Gość b.e.a.t.a
Czyli co, Ty masz spieprzone zycie rodzinne to syn tez musi miec? Ja mam przyrodnia siostre i ja kocham, mam nadzieje ze ona mnie tez, i nigdy bym jej nie nazwala "nieprawdziwa". A ty zamiast sie cieszyc, ze syn dobrze zyje z nowa rodzina ojca chcesz go uczyc nienawisci.

Gość a co w takiej sytuacji
Gdy nowa partnedla to osoba dla której mąż porzuca żonę tuż przed porodem?

wystarczy pierwszy post(głowny)przeczytać i już wiadomo o co kaman

nie udajcie ze tak palacie przyjaznia to nowych partnerek waszych bylych, ja liczylam na to ze sie nia zabawi i rzuci a nie ze beda szczesliwa rodzinke grac.

Gość a skąd wiesz że grają?
Może im dobrze razem? Mój były ma nową partnerkę,której nasza córka nie chce zaakceptować i dla mnie to problem. Zaczęłam się z kimś spotykać i aż boję się jaka będzie reakcja córki na mojego faceta. Byłabym bardzo szczęśliwa gdyby córka lubiła partnerkę mojego byłego. wiem,że to fajna, wartościowa dziewczyna. Ale córka cały czas liczy że się zejdziemy,ale takiej opcji nie ma. Autorko TWÓJ BYŁY NIE WRÓCI DO CIEBIE! NIE LICZ NA TO!!!! Właśnie dlatego byś chciała żeby mu się nie układało,bo liczysz że wtedy by wrócił. ON CIEBIE NIE CHCE,NIE CHCE BYĆ Z TOBĄ. I Twoja nienawiść do tej dziewczyny tego nie zmieni. Poszukaj sobie psychologa i idź na terapię.

Gość mama niedoskonala xxx
oby ciebie nie lubil ich dzieciak skoro masz takie podejcie, zajmij sie swoim zyciem, bo musi byc strasznie smutne skoro zerujesz na zwiazku bylego