Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra ta zupka chińska

Czuję się upokorzona...

Polecane posty

przyszła teściowa zażądała testów dna na ojcostwo, bo nie wierzy, że dziecko jest jego syna. A wszystko przez to, że ja zostałam w Polsce, a On wyjechał i ona jest przekonana, że go zdradziłam i teraz chce wrobić w dziecko.

Gość ruckzuckk
i pewnie ma racje

Gość NieDarujeCiTejNocy
A co jej syn na to? :P

Nie, nie ma racji :-o Jej syn każe mi się nie przejmować, ale ostatnio zarzucił mi, że właściwie to powinnam zgodzić się na te testy. I nie ma problemu, tylko niech Ona wyłoży kasę, bo ja nie dam ani grosza.

Gość Paradygmat
teściowa to sobie może...

Gość NieDarujeCiTejNocy
To niech on wniesie sprawę do sądu o ustalenie ojcostwa.Jeżeli test pokaże że dziecko jest jego to on zostanie obciążony kosztami badania

Gość miałam podobna sytuację
byłam w związku na odległość. widywaliśmy się raz w miesiącu przez kilka dni ( czasem kilkanascie gdy mielismy urlop ). Zaszłam w ciążę. Ojciec mojego partnera zapytał się go czy jest pewien, że to jego dziecko. Wnerwiłam się strasznie, bo po pierwsze nigdy bym go nie zdradziła, po drugie 3 lata bylismy juz razem, a po trzecie był i jest to mój pierwszy i jedyny partner seksualny. Ale niesmak iżal pozostały. Było mi naprawde przykro. Na szczęście moj partner sprostował tatusia i to porządnie.

Gdybym ja miała taką akcję to bym nie chciała takich ludzi znać ! Testy bym zrobiła....ale na ich koszt! A potem rzuciłabym je im w twarz. Współczuję Tobie faceta skoro nagle również i on przebąkuje o testach :o Może to klasyczny typ maminsynka :o

hehe niech robi na swoj koszt stara raszpla teściowe to gnidy jasne że nie wszystkie ale ja mam klasyczną zołzę i jestem do wszystkich odruchowo negatywnie nastawiona a faceta razem z mamusią bym pogoniła w cholerę na co ci taka rodzinka