Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zonka

smutne...

Polecane posty

Gość smutna zonka

kolejna niedziela gdzie maz jedzie grac w siatke:( a Kiedy poprosze by został on na to " Kochanie nie mysl tylko o sobie" jestem w ciąży dzis tak pieknie i marzyl by sie choc glupi spacer z mezem:(

Gość karolinakarolinaa
no bez jaj facet też potrzebuje chwili dla siebie a nie tylko siedzieć z tobą bo jesteś w ciąży. Jak go będziesz trzymac krótko to nic dobrego nie wróży, to tylko piłka a nie wyjście do baru wieczorem.

Gość kafe z rana
no smutne, jesli on juz teraz na wekendy zwiewa z domu, gdy jescze nie ma dziecka. chociaz....moze chce pokorzystac z wolnosci, bo potem bedzie dziecko.

Gość kafe z rana
Zreszta ja nie mialam takich problemow, z mezem bylismy tacy zakochani, ze kazdy weekend byl wspolny albo w domu albo na wypadzie albo u znajomych. do tej pory lubimy razem spedzac czas i ja nie wiem co to znaczy, gdy maz znika w weekend.

Gość wqwwwwwwwwwwww
a nie mozna podzielic tniedzieli. rano macie czas dloa siebie, spacer a potem on idzie pograc.

Gość mężatka z długim stażem Ci pow
A Ty co ? musisz siedzieć w domu ? Nie możesz się z koleżanką na kawkę umówić, iść sobie na spacer itd ? Nie pokazuj mu, ze w domu siedzisz... Niech widzi, że nie nudzisz się bez niego, że masz też inne "ciekawe" rzeczy do robienia. Nie ubezwłasnowolniaj się !

Gość wqwwwwwwwwwwww
t

Gość kafe z rana
Taaa, jesli ma samotne kolezanki, to moze w niedziele maja czas, te zajete czy mezatki pewnie spedzaja weekendy z partnerami.

Gość smutne? żałosne...
nie można uzależniać swojego życia od drugiej osoby, skoro on chce pograć to ty wtedy planujesz coś dla siebie, po siedzieć sobie na głowie cały czas, potem jest smutek i pretensje że nie spędzacie czasu zawsze razem. A to że jest ciąża nie znaczy że musi ci nadskakiwać i robić co ty chcesz. Ludzie miejcie też swoje życie osobno koleżanki hobby itp