Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuziassssssssssiiiiiiiiii

Jest mi zlee ;(

Polecane posty

Gość Zuziassssssssssiiiiiiiiii

Moja matka od lat wyjezdzala za granice i zawsze wracala... Teraz wrocila z wiadomoscia, ze ma innego fagasa... o 14lat mlodszego. Byla z moim tata 27lat, byli szczesliwym malzenstwem. Gdy moj tata dowiedzial sie o tym, zalamal sie, mial depresje i nawet mowil kilka razy ze jego zycie nie ma sensu i chcialby sie zabic ale zyje tylko dla nas, dla mnie (mam 16lat) i mojej mlodszej siostry. Wyjechala do niego, wszyscy mamy nadzieje, ze wroci... dzwoni do nas regularnie, ale z tata nie utrzymuje kontaktu... Dlaczego to zrobila?? jak kobieta moze zmienic tak bardzo swoje zycie i zaczac je na nowo???

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
widać była oszustką

Gość w zyciu roznie bywa.........
widocznie myslala o wlasnym szczesciu moze to hormony. oddalila sie od twojego ojca tamten moze dal jej wiecej milosci. albo moze leci na jej kase taki gowniarz to roznie bywa

Gość Hania wwwww
Przykro mi to stwierdzić Zuziu..... ale nie wierze w takie bajki że pod wpływem "chwili" rzuciła twojego ojca i zwiała od Was. To musiał być dłuższy romans. Twoja matka zdradzała twojego ojca od długiego czasu . Ten koleś musiał być jej kochankiem od.............może wielu lat. Twoja mama była ........ sama wiesz kim