Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdsgds

chce być WYŻSZA! NIENAWIDZE SWOJEGO WZROSTU!

Polecane posty

Gość gfdsgds

mAM 157:/ krasnal i karakan:/ Jak urosnąć??

Gość jtdma
Jeśli masz skoliozę wystarczy 40 min zabiegów i możesz urosnąć do 3 cm!

Gość pipppi pippi
ideał to 165-175

Gość gfdsgds
wiem, chciaabym miec te 165 :/ Na szpilkach nie lubie chodzic, to nie w moim stylu :(

Gość rtytryty
ja mam 159 i tez chce byc wyzsza troche z 5 cm

Gość versace1
jestes niska ale nie jestes zadnym karakanem ani liliputem- tacy maja duzo mniej od ciebie np 140. zaakceptuj wzrost, bedzie ci latwiej zyc. czytalam gdzies kiedys ze sa specjalne cwiczenia rozciagajce kosci dzieki ktorym dorosly czlowiek moze urosnac kilka cm- ale nie wiem czy to byla prawda czy bujda.

Gość rózaczerwonka
ja mam 165 i nosze wysokie obcasy bo mam wysokie kolezanki ktore maja mega powodzenie ja tez czuje sie wyzsza bardziej pewnie siebie

Gość gfdsgds
Nie, nie jestem zazdrosnym wysokim czymś własnie wręcz przeciwnie niskie zazdrosne coś:p Zazdroszcze tym wysokim:/ Długie nogi:/ I nie muszą patrzec do góry jak do kogoś mówia:/

Gość paadanse
Zbieram Ślimaki ile masz wzrostu?

Gość paadanse
idealny to 165-168. taki wzrost powinna miec kazda kobieta :) zreszta to sredni wzrost mlodych Polek

Gość lilama166
oj tak. ale ja mam naprzyklad wiele wysokich osob w otoczeniu,wyzszycg dziewczyn odemnie.zalezy gdzie sie podziejesz.stare babcie sa niskie

Gość sdrrg
to się robi tak : podaje sie wzrost rodziców .z tej sumy jesli dziewczyna odejmujemy 12,jesli chlopak dodajemy 12.a nastepniew dzielimy przez 2. taki wzrost powinno miec dziecko takiej pary. np . kobieta 165 i mężczyzna 182 = 347 cm 347 - 12 = 335 335:2= 167.5 cm (tak wzrost dobry jest dla ich corki) a syn :347 + 12= 359 :2 = 179.5 cm

Gość ja mam 168, ale co z tego
skoro nogi 75 cm, czyli tyle co twoje przy 157, juz wole byc kurduplem ale miec dluzsze nogi

Ile? Tyle co autorka. Ale nie czuje sie z tego powodu gorsza, czy mniej idealna. Dla mojego faceta jestem idealna i on bardzo lubi mój wzrost :). Po prostu tak myślałam, bo nie wiem jak wzrost może być kompleksem, a dzisiaj już był tu temat w którym padło cytuje "DLACZEGO NA TYM FORUM WIECZNE DŁUGONOGIE DZIEWCZYNY ŻALĄ SIĘ Z POWODU KOMPLEKSÓW A TAKIE SKRZATY OGRODOWE PONIZEJ 163 NIE??! WZROST PONAD 72 TO ATUT!! DZIEWCZYNY!!" Wiec... Nagle jak na zawołanie temat od tego "skrzata ogrodowego"? I do tego jak można mieć tak niska samoocene, żeby nazwać siebie kurduplem, czy karakanem? Może autorka sie tak czuje, ja sie nie czuje.

Gość stume
zbieram slimatki: masz dobre zdanie osobie.co robisz ze pomimo malego wzrostu jestes dowartosciowana? daj mi kurcze jakis przepis. dbasz o urode jakos? nie wiem.malujesz?? masz zadbane wlosy?? kurcze,ja jz robilam wszystko i nadal mi zle.mam 166 cm wiec tak niby idealnie ale czuje sie nieidealna :/

Gość gfdsgds
Tak na zawołanie, bo wkurzyly mnie te tematy co chwile jak dziewczyny sie żalą ze mają ponad 170!:/ Przez to ten tytuł troche na złość!

Gość gfdsgds
Zbieram ślimaki - a ile wzrostu ma Twój chłopak?

Gość szumaae
ja jestem facetem i kocham dziewczyny okolo 167 są boskiee.tyle ze nie moga wygladac tajk translatory z gęby

Gość a nieprawda;P
Moja mama ma 160, tata 190, a ja 180cm i jestem kobietą :)

Gość grejpfrutka
Ja mam 177 i chetnie sie zamienie

Gość tdedff
ja mam 159 centymetrów jestem najnizsza w klasie licealnej,chodze na wsi do szkoly.w gimnazjum yły nizsze dziewczyny odemnie,ze 2,3 .jestem niska,mam tego swiadomosc ale po co rozpaczac.lepiej byc mala i ubrac w razie czego szpile niz wielka i jedyny sposob na obnizenie sie to chyba jedynie garbienie się .niestety zawodny.:/ faktycznie/ to raczej prowokacyjny ten temat.napisala jakas zyrafa zeby pozbyc sie kompleksow

Gość PANKREDKAI
dziwne to jest.MAŁE DZIEWCZYNY ( DO 164) WYGLADAJE BARDZIEJ PROSTACKO,MNIEJ ELEGANCKO I MNIE SEKSOWNIE ALE SA PEWNE SIEBIE ,A WYSOKIE (PONAD 173 NP. ) MAJA SEKSI DŁUUUGIE NÓZKI :) ALE IM Z TYM ZLE :/ . WNIOSKI?? NAJLEPIEJ KOBIETO MIEC SREDNI WZROST OKOLO 167 :)

Też mam taki wzrost jak ty no i trudno musiałam się z tym pogodzić:) Niskiej dziewczynie jest napewno o wiele łatwiej niż niskiemu facetowi więc głowa do góry:)

Gość wysoka dziewczyna
ja mam 175cm. chciałabym na kilka dni być niska. zobaczyć jak to jest żeby mieć porównanie. wydaje mi sie że niskie osoby czuja sie takie małe, bezbronne... ja jestem wysoka, większość koleżanek jest niższych ode mnie 5-10cm. czasem głupio sie czuje. zwłaszcza jak ubiore szpilki i wszystkie są o głowę niższe.

Gość lublinias
głowa ma 25 cm. on zakonczenia brody do czubka glowy. male ludzie czuja sie zagubione, troche sie boja wszystkich .czesciej maja depreche i czuja sie bezradnie.ja tak mam .moj wzrost to okolo 160 cm.moze nawet jeden cm mniej

Gość MARIANZK
BABY!!! JESTES KUR WO SKRZATEM ALE JESLI BYLA BYS 176 CENTYMETROWYM OLBRZYMEM TEZ BYS NARZEKALA.CO RA PLEC.

Mój chłopak ma 180cm, więc tak dośc średnio myśle... No dbam o siebie wiadomo, cera, odpowiednia waga, żeby wyglądać filigranowo, figura, włosy długie, staram się, żeby jakoś wyglądały w miare dobrze i zdrowo. stume, 166cm to przecież bardzo dobry wzrost, średni. Z punktu widzenia np. dobierania ciuchów masz lepiej niż ja, bo możesz nosić wiecej ;). Więc jesteś w super sytuacji moim zdaniem. Wiadomo, że modelki mają więcej, ale one zasuwają po wybiegu, więc muszą być duże ;)... One są na pokaz.