Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PaaatrycjaaaNelson

Co mam do niego napisać ?

Polecane posty

Gość PaaatrycjaaaNelson

Historia jest trochę długa, ale mam nadzieje, że ktoś mi pomoże.. Zacznę od tego, że w 2009 roku założyłam konto fikcyjne na jednym z portali społecznościowych . A założyłam tam konto ponieważ. mogłam tam pisać z innymi o moim idolu bo niestety w szkole nie dawali mi żyć z tego powodu, że lubię Jacksona. Dobra. Teraz do rzeczy. W 2011 roku poznałam pewnego chłopaka z którym mi się bardzo dobrze pisało..( oczywiście nie pisaliśmy o tym jak mamy na imię ile lat mamy i w ogóle nie pisaliśmy o realu ) Pisaliśmy codziennie przez jakiś czas, później trochę rzadziej bo on nie miał dostępu do Internetu, a na telefonie nie miał zawsze kasy. Kilka lub kilkanaście miesięcy temu zauważyłam, że jakoś nie potrafię żyć bez pisania z nim.. Jak go nie było to ciągle czytałam nasze rozmowy. Brakowało mi go, a jak już odezwał się to czułam się jakbym była najszczęśliwszą osobą na świecie. ( kilka dni później napisałam mu , że się w nim zakochałam chociaż nie wiem czy po tym jak to mu napisałam skapnął się, że to chodziło o to. Bo nie powiedziałam tego wprost tylko się strasznie jąkałam. ) Od czerwca do grudnia tamtego roku w ogóle się nie odzywał. Przez ten czas bardzo często o nim myślałam i znów czytałam nasze rozmowy. Tęskniłam za nim.. No ale pod koniec grudnia się odezwał. Aż się popłakałam ze szczęścia. Wytłumaczył się dlaczego się nie odzywał. I było super.. Znów cały czas pisaliśmy.. Ja trochę przez ten czas dowiedziałam się o nim. Jak ma na imię w realu ile ma lat kiedy ma urodziny itd. Wysłał mi też parę zdjęć. No niestety.. Kilka dni temu zauważyłam, że usunął konto, a od miesiąca się nie odzywał. Napisałam do niego co się dzieje, on na to, że kończy z fikcją. Ja to rozumiem, że kończy bo w końcu każdy kiedyś skończy z fikcją. No i jeden z problemów tkwi w tym, że tęsknie za nim.. za jego sms.. czułymi słówkami.. Nie mogę sobie miejsca znaleźć, cały czas o nim myślę. Próbowałam gdzieś wyjść na zakupy, spacer, zrobiłam sobie taki własny wieczorek kąpiel i te sprawy. Byłam u fryzjera . Ogólnie zrobiłam dużo rzeczy które wyczytałam na innych stronach o tym jak się pozbierać po rozstaniu. ( Chociaż nie byliśmy razem, ale ja się tak czułam.) I nie wiem co zrobić by się jakoś pozbierać. A po tym jak usunął konto zmienił się trochę. Wcześniej pisaliśmy tak jakbyśmy byli razem, a teraz pisze tak trochę jakby musiał, ale jednak jest bardzo miły. Nie pisze już tych czułych słówek. Drugi problem jest taki, że nie wiem teraz o czym z nim pisać. Ostatni raz pisałam z nim trzy dni temu i dzisiaj chciałabym do niego napisać bo tęsknie za nim.. tylko jak już wcześniej pisałam, nie wiem zbytnio o czym rozmawiać z nim. Mogę napisać cos takiego : Hej co u ciebie ? Ale co później ? Wiem, że się bardzo rozpisałam, ale chyba musiałam tyle napisać.. I z góry przepraszam za jakieś błędy językowe czy coś. I z góry dziękuję za pomoc. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować