Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foch o sciane

kiedy trzeba prosic sie o swoje

Polecane posty

Gość foch o sciane

Głupia sprawa... Jakiś czas temu pozyczylam koleżance z pracy kasę, w zasadzie to sprzedałam coś a ona zapłaciła mi część pieniędzy i teraz udaje że jest po sprawie.. Ja kasiata nie jestem i chcialabym odzyskac co moje, ale jak sie pewnie domyślnie nie wiem jak to zrobić żeby się nie obrazila

Gość ula której ukradli nick
dlaczego zawsze jak chodzi o zwrot kasy , wierzyciel się tłumaczy że nie jest kasiasty , to dłużnik ma się tłumaczyć a nie ty ! nawet tu na kafe z góry uprzedasz że kasiasta nie jesteś , bo jesteś świadoma ataku pt " kurwa tyle masz kasy a ona ledwo zipie odpierdol się od niej suko"

i mówisz normalnie "słuchaj oddaj mi tą kase za towar" i nie ma tłumaczenia po co ci potrzebna TWOJA kasa

i że też kurka koleżanka się nie martwi czy ty się nie obrazisz jak część spłaty puści w zapomnienie a ty i owszem , masz problem bo jaśniepanna może się pogniewać

Gość foch o sciane
No i jak tak powiem, moge sie juz nie odzywac do niej bo sie obrazi:o i oczywiscie bedzie gadac na mnie..

Gość foch o sciane
Teraz juz nic jej nie pozyczam bo wiem jak to sie skonczy..niestety brak mi asertywnosci pod tym wzgledem..

no to ja ci proponuję żebyś dała jej połowe pensji , może wtedy nie będzie na ciebie gadała i zyskasz większy szacunek , widzę zależy ci na koleżance i lubisz być przez nią robiona w bambuko