Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaRozdartaaaaaa

Uraz splotu ramiennego a przeszczep ! Pilne !

Polecane posty

Gość MartaRozdartaaaaaa

Witam, czy ma ktoś wiedzę na temat przeszczepu ręki osobie, która cierpi na uraz splotu ramiennego ? Czy to realne ? Mój mąż po wypadku stracił czucie w lewej ręce. Operacje nic nie dały. Myślimy o przeszczepie, ale nie wiemy czy to realne. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

O czym ty piszasz?jaki przeszczep? Mnie urodzila sie corka z porazenim splotu ramieniowego, miqla pelen niewlad prawej raczki, byc moze u doroslych to nie dziala ale mojej corce pomogla rechabilitacja trwala okolo 18 miesiecy a teraz sandra ( bo o niej tu mowa) ma 15 lat i jest w pelnisprawna dziewczyna z normalnie funkcjonujaca reka..... zanim cokolwiek zaczniecie robic polecam wizyty u rechabilitantow chocby unas w gdyni sa uwazani za jednych z lepszych.... jesli chcesz jakies namiary pisz na maxgdynia@wp.pl

Gość MartaRozdartaaaa
Mój mąż chodzi na rehabilitacje od 2009 roku ( odkąd miał wypadek ) i nic :( Totalnie nic ! Ostatnio w tv trąbili o przeszczepie i dlatego chcemy się dowiedzieć czegoś więcej , czy to realne. Oddam wszystko zeby mój mąż znów był sprawny :(

To nie wiem jak pomoc, moja cora miala pobudzanie pewnych punktow na ciele podczasz rechab. Jesli dobrze pamietam to byla metoda Wojdy czy jakos tak. Pamietam iz uciskalismy z zona na ciele corki po kapieli jakies punkty naprzeciw legle od splotu. Bardzo bolesne ale zlote skutki nioslo za soba, porozmawiaj o tym z lekarzem, zycze wwm duzo szczescia zdrowia i powodzenia w walce z choroba.. pozdrawiam Robert :-) :-)

Gość rozmowa z lekarzem
Gdy oglądałam ''Adama i Ewę'' byłam smarkulą, miałam z 8 lat może 9 lat, ale już wtedy doceniałam urok osobisty i urodę tego aktora oraz talent wokalny. To śmieszne, bo choć byłam pacholęciem, to serial był dla mnie całkowicie zrozumiały i oglądałam go też dlatego, żeby zobaczyć Waldka-można rzec, iż był moim ideałem, marzyłam, że gdy będę duża wyjdę za niego i będę mu piec szarlotkę a on będzie przynosić mi róże-takie tam marzenia małej dziewczynki :) i wyrosła ze mniej kurwa anorektyczka

Gość MartaRozdartaaaa
Dziekuję Panie Robercie za otuchę. Poczytam jeszcze o pobudzaniu tych punktów i na pewno porozmawiamy o tym z lekarzem. Pozdrawiam Marta

Gość rozmowa z lekarzem
waskresienie nie toczno spierajutsa na wtaroj zwonku

Gość taktaktak9745
metoda Vojty nie Wojdy!