Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelsonowa

CO DO NIEGO NAPISAĆ ?

Polecane posty

Gość Nelsonowa

Poznałam kogoś przez internet i ostatnio nasze kontakty trochę osłabły . I chciałabym do niego napisać.. tylko nie wiem zbytnio co.. Mogę napisać: ' hej. co u ciebie ? ' Ale co potem ? NA jakie tematy z nim rozmawiać ? On nigdy nie był jakoś strasznie rozmowny więc to ja muszę zawszę rozmowę rozkręcać.. Bardzo proszę o pomoc bo to dla mnie ważne..

Gość musze Wam to powiedzieć...
kurczę jestem w tej samej sytuacji...

Gość Nelsonowa
Podobno my dziewczyny mamy się tym nie przejmować bo to on ma tą rozmowę prowadzić.. No, ale u mnie niestety jest tak, że on jest mało rozmowny.

Gość prostyyfacett
napisz do niego - cześć co u Ciebie:)

właśnie u mnie to odwrotnie...ja byłam zbyt skryta i mu się teraz znudziło chyba :) chciałabym to jakoś naprawić...

@prostyyfacett no to by było najłatwiej napisać :) tylko co dalej...

Gość Nelsonowa
Ja właśnie napisałam coś takiego : " Cześć. ;* Co u ciebie ? Możesz pisać ? " Nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni też, ale stresuje się trochę tym co odpisze i czy w ogóle odpisze.. Ja osobiście nie jestem jakaś bardzo rozmowna , ale skoro on też nie jest to czasem napisze coś i później myślę sobie, że ja za idiotkę wyszłam.. Ale jak odpisze to się cieszę.. A teraz nie odpisuje... :c A ja strasznie tęsknie za nim. :c

Nelsonowa....wiem co czujesz ;) uwierz mi, że mam tak samo. siedzę i biję się z myślami czy do niego nie napisać. boję się, że on uważa mnie za narzucającą się gówniarę, boję się że tak pomyśli...

Nelsonowa - Ty się z nim jeszcze nie spotkałaś?

Gość Nelsonowa
Odpisał.. tylko, że jego odpowiedź na mojego sms wyglądała tak : ' nie.." Więc skoro nie może dzisiaj to z chęcią napisałabym jutro do niego, ale też nie chcę aby uważał mnie za narzucającą się gówniarę.. Nie spotkałam się z nim i raczej do tego nie dojdzie.. on ma naukę ja zresztą też.. nawet gdyby były wakacje to ja nie będę mogła pojechać.. Między nami jest 400 kilometrów odległości... ;/ A on pewnie nie będzie chciał zawracać sobie głowy mną.. ;/ Piszemy ze sobą od lipca 2011 roku.. tylko rzadko bo nie ma dostępu do internetu i z kasą na telefonie też jest słabo.. W czerwcu tamtego roku nagle przestał się odzywać i odezwał się dopiero po 6 miesiącach.. zdziwiło mnie to, że się sam odezwał.. Znów pisaliśmy ze sobą, a od środy wszystko się jakoś tak pogorszyło.. ;c

Gość prostyyfacett
i jak tak napiszecie smsa to po jakim czasie odpisują? ;)

Gość prostyyfacett
w sumie to ja też nie lubię się narzucać. Napiszcie proszę jak często pisać lub dzwonić do dziewczyny? tak żeby nie wyjść na nachalnego???

Gość Nelsonowa
Mi dzisiaj odpisał po 7 minutach, a tak to różnie pisze.. raz szybko raz długo. Mi się wydaje, że możesz co drugi dzień albo co trzeci.. ale napisz jednego sms.. bo do mnie kiedyś jeden chłopak wypisywał ciągle sms, na gg, na nk od rana do wieczora.. myślałam, że zwariuję.. ;/ i ciągle te sms typu : Odpisz!!!

wiesz prostyyfacett mnie cieszył codzienny kontakt, nawet parę razy w ciągu dnia. podobało mi się to, ze pyta co u mnie, jak się czuję jakieś błachostki ale mi zawsze było tak miło...ale ja głupia musiałam wszystko popsuć. ten mój to zazwyczaj odpisywać dość szybko, max następnego dnia bo czasem miał jakieś wyjazdy itp a ja zawsze wolałam na spokojnie porozmawiać. my się znamy wirtualnie od wakacji 2012, w grudniu się pierwszy raz spotkaliśmy i zaraz na początku stycznia drugi raz...a teraz to już sama nie wiem? może on chce żebym dała mu spokój tylko nie umie mi tego powiedzieć?

Gość prostyyfacett
Nelsonowa - to normalnie Ci odpisuje dość szybko;) Jak napiszę smsa i nie odpisuje ??? to staram się już nie pisać więcej bo może nie ma czasu albo nie ma ochoty pisać- co myślisz?

Gość prostyyfacett
musze Wam to powiedzieć...no tak tylko jak będę pisał kilka razy dziennie to pewnie sobie pomyśli że nie mam nic innego do roboty;) ja też wole porozmawiać niż pisać:)

Gość prostyyfacett
musze Wam to powiedzieć... to co w jaki sposób zepsułaś?

Gość Nelsonowa
U mnie też często nie odpisywał.. Ale teraz stwierdziłam, że jak nie odpisze to będę pisać co kilka dni, ale raz na tydzień. I w końcu odpisze.. ;p

Gość prostyyfacett
musze Wam to powiedzieć... napisz mu teraz sms - co u Ciebie, jak weekend. Zrób to teraz;);) Głowa do góry:)

Gość Nelsonowa
albo raz na tydzień *

Gość prostyyfacett
Nelsonowa - w sumie dobra metoda:) W końcu jak ktoś chce to odpisze no chyba że jest bardzo zarobiony... A mam pytanie; jak piał do Ciebie jakiś chłopak smsa to Ty zawsze odpisałaś?

Gość prostyyfacett
musze Wam to powiedzieć...jak się spotkaliście to zaiskrzyło między wami?? Widziałaś w nim że on chce utrzymywać kontakt???

Odpisał.. tylko, że jego odpowiedź na mojego sms wyglądała tak : ' nie.." Więc skoro nie może dzisiaj to z chęcią napisałabym jutro do niego, niestety on Cie nie chce:(

Gość Nelsonowa
Zazwyczaj tak.. ale jak już wspomniałam wcześniej był jeden chłopak który pisał do mnie ciągle.. od wczesnego ranka do wieczora.. I to nie tylko pisała sms, ale też na gg, nk i fb. Więc na to nie odpisywałam...

Gość Nelsonowa
Setunia - No właśnie nie wiem czy nie chce.. Bo on ma naprawdę jest dużo zarobiony.. I czasem już tak było, że nie mógł, ale następnym razem było już okey...

Gość prostyyfacett
setunia - załóżmy,że wysyłam sms - "spotkamy się jutro" - dostaje odpowiedź "nie mogę" to co o tym byś pomyślała???

Gość prostyyfacett
Nelsonowa - czytałem co wcześniej pisałaś:) Jak ja jestem zarobiony to też ciężko mi odpisać. Przez co rozumiem innych;)

Gość jak facetowi zależy
to choćby był prezydentem USA, to znajdzie czas, żeby skontaktować się z kobietą 🖐️

Gość Nelsonowa
prostyyfacett - Tylko szkoda, że jak już ma chwilę wolną to sam nie napiszę.. :c Tylko ja muszę pisać... może rzeczywiście on mnie nie chce ? Najgorsze jest to, że jesem w nim od dawna zakochana... nieszczęśliwie... : c

Gość prostyyfacett
Nelsonowa - widzisz Ty do niego pierwsza piszesz:) Jakby dziewczyna pierwsza do mnie napisała to bym się bardzo cieszył:):):) A tak to ja też zawsze pierwszy piszę lub dzwonię.