Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelsonowa

CO DO NIEGO NAPISAĆ ?

Polecane posty

Gość musze Wam to powiedzieć...
jak zepsułam mój kontakt? chyba byłam za mało rozmowna :)

Gość PaniN
Prostyyfacett - Gdyby on do mnie pierwszy napisał to tak samo bym się bardzo cieszyła. Niektóre mają taką zasadę, że to mężczyzna powinien pisać jako pierwszy i jako pierwszy robić krok..

Gość prostyyfacett
musze Wam to powiedzieć...- raczej nie, na pewno nie. Jak jesteś mało rozmowna to w ten sposób nie można zepsuć kontaktu bynajmniej ja tak myślę:)

Gość majka 001
wiecie dziewczyny moje zdanie jest takie nigdy sie nie poddawac tez poznalam faceta przez internet i dzielila nas odleglosc 360 km i juz znamy sie w sumie od czerwca tamtego roku.

Gość prostyyfacett
aj czasem ciężko wyczuć czy dziewczyna chce żebym pisał lub dzwonił. Niestety nie umiem czytać w myślach, a szkoda;)

setunia - załóżmy,że wysyłam sms - "spotkamy się jutro" - dostaje odpowiedź "nie mogę" to co o tym byś pomyślała??? on napisał "nie" a nie "nie moge" jak faceowi zalezy na znajomosci to napisze ze nie moze teraz ale jak bedzie mogl to da znac czy cos takiego

Gość PaniN
majka 001 - A widzieliście się tak w realu ? Czy tylko piszecie przez internet ? I popieram.. Nigdy się nie poddawać. Zawsze trzeba walczyć. " Prawdziwą porażką nie jest przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki... "

rostyyfacett - Tylko szkoda, że jak już ma chwilę wolną to sam nie napiszę.. :c Tylko ja muszę pisać... może rzeczywiście on mnie nie chce ? no ewidentnoie mu nei zalezy:(

Gość PaniN
prostyyfacett - Masz rację .. czasem ciężko wyczuć czy ktoś chce żeby się do niego pisało czy nie.. Ale z drugiej strony to i lepiej.. :)

Gość prostyyfacett
no tak, miło jest jak dziewczyna też czasem pierwsza się odezwie:) Bo wtedy myślę że jej też zależy:) Niektóre dziewczyny są tak dumne szkoda gadać.

Gość majka 001
tak widzielismy sie w realu i to okolo 10 razy. chociaz powiem wam ze w pierwszych miesiacach znajomosci oboje podchodzilismy sceptycznie czasami ja wogole nie odpisywalam a czasami to on mnie zbywal silownia spacerami z psem itd. wiec naprawde moim zdaniem trzeba walczyc

Gość prostyyfacett
Dziewczyny, a jak nie chcecie się spotkać z jakimś chłopakiem to co mówicie??? kłamiecie i wymyślacie coś? jak to u was wygląda?

Gość PaniN
prostyyfacett - Masz rację z tymi dziewczynami.. Jak ja chwilami patrzę na nie jak one oceniają innych chłopaków to rzeczywiście szkoda gadać. Dla nich najważniejsze jest to by nosił dobrze dopasowane spodnie i miał buty np. Nike. Jakby to było najważniejsze... :/

Gość prostyyfacett
PaniN - tak to jest. Skąd jesteś??

Gość PaniN
majka 001 - To ty masz chociaż dobrze z tym, że możecie się spotkać bo u mnie to kiepsko.. :( prostyyfacett - No ja zazwyczaj mówię prawdę.. rzadko zdarzają się przypadki, że kłamię. MIŁO SIĘ ROZMAWIAŁO, ALE NIEKTÓRZY MUSZĄ UCIEKAĆ. :) Wpadnę tu jutro i odpisze jeszcze, a jakby ktoś coś chciał to : gg - 31779230 e-mail - mike51@onet.pl Dobranoc.

Gość PaniN
prostyyfacett - Kalisz, a ty ?

Gość majka 001
prostyfacet ja zazwyczaj mowie prawde jezeli nie mam ochoty sie spotkac to staram sie grzecznie uswiadomic ze albo nie jest w moim typie i mozemy nadal kontynuowac znajomosc jako koledzy lub jezeli chce mozemy urwac kontakt calkowicie a jak to z waszej strony wyglada?

Gość prostyyfacett
majka 001 - a gdyby ktoś napisał że " nie mogę" to jak byś to zrozumiała?

Gość majka 001
wtedy bym mu napisala smsa ze jezeli nie ma ochoty na spotkania ze mna zeby napisal mi to prosto bo nie wiem jak mam odebrac to,, nie moge'' z jednej strony facet moze byc zapracowany i faktycnzie nie miec czasu a z 2giej moze nie miec ochoty i poprostu chce zbyc