Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak czesto chodzicie

dziewcyzny w ciaży jak czesto chodzicie siku?

Polecane posty

ja jestem w 22 t.c. i zawsze czesto chodziłam siku, ale teraz to już jest masakra. Do ok 16.t.c. w nocy dużo sie budziłam nawet co godzine żeby zrobić siku, teraz na szczęście ide 2-4 razy w ciągu nocy. Ale od kilku dni w dzien chodzę dosłownie po nawet 20 razy. Badania moczu wyszły ok, nic mnie nie piecze, nie boli przy oddawaniu moczu. Jak to jest u was?

Gość ja to tak w nocy ze
2-3 razy. Tylko ja wczesnie chodze spac. A w dzien to zalezy ile się opije ;) nie licze ile w dzien co by nie zwariowac. Jestem w 24tc.

Gość 27tc
Teraz to jak przed ciążą, w nocy najwyżej raz. W dzień 4-5, miesiac temu tez często ale mialam bakterie w moczu

ja tez chodze wczesnie spac. Ale najgorzej jak sie położe bo zanim zasnę to idę nawet 3-4 razy w ciągu godziny. Strasznie denerwujące to jest.

Gość dydyh
ja od około 20 tygodnia ciąży myślałam nad tym żeby przenieść sobie łóżko do łazienki bo budziłam się nawet co 30 minut.:) mój synuś często sprawdzał jak zareaguję mój organizm gdy on mnie kopnie albo uciśnie w danym miejscu więc bardzo często chodziłam siusiu i wymiotowałam prawie całą ciążę.

Gość gość
Hej ja mam tak samo chodzę do łazienki co 5 minut a chłopak u mnie wogule nie skończył wogule nic nie czułam a spuźnia mi się okres już dawno powinnam dostać a jeszcze nie mam i nie wiem co mam robić