Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasetA

dlaczego nie poznajde facetow?

Polecane posty

Gość fasetA

niby zyje normalnie, nie zamykam sie, jestem dosc aktywna, ajednak nie mam okazji ikogo poznac. dlaczego?

Gość alikkot
jesteś ładna??

Gość alikkot
jak tak to dam się poznać

Gość zouuuiii
Despera z ciebie wychodzi,co pewnie widoczne :O

Gość fasetA
nie wydaje mi sie, zebym byla zdespeowana. z reszta ja nawet nie mam okazji ich poznac, nie rozmawiam z jakimis obcymi, wiec nie maja okazji zobaczyc, czy jestem desperatka, czy nie. pracuje, studiuj, chodze na kurs ang, mamprzyjaciolki i znajomych, wychodze do pubow, chodze na silownie i juz dawno nie zdarzylo mi sie, zeby ot tak kogos spotanicznie poznac.

Gość zouuuiii
Czyli jestes zjebana.

Gość ja mam podobnie
albo może miałam, też studiowałam pracowałam, siłownia, kurs językowy, niestety prawie wszędzie same kobiety a jak się trafił facet to zajęty, a w pubie, klubie cięzko jest kogoś poznać

Gość fasetA
daruj sobie, czlowieczku, takie komentarze, jak Cie cos gniecie, to idz do kibla sie pozbadz sprwy i moze poczujesz sie lepiej. co za zacofane, marginalne forum sie zrobilo z kafe, masakra.

Gość fasetA
mialas?czyli cos sie zmienilo?czy juz darowalas sobie ten aspekt zycia i uznalas to za przeszlosc, rozdzial zamkniety?:D

Gość ja mam podobnie
niestety druga opcja, studia się skończyły, w jednej pracy same kobiety, w drugiej poznałam kogoś, była chemia od samego początku, pomyśłałam że może wreszcie coś z tego wyjdzie, na szczęście od pewnej miłej starszej pani się dowiedziałam że on się żeni za kilka miesięcy i odpuściłam, a on przyszedł kiedyś do mnie i chciał się umówić. Dzisiaj już nie mam energii żeby gdziekolwiek szukać. Skupiłam się na czymś innym

Gość zouuuiii
Nie poznajesz,bo nikt ciebie nie chce poznac. Proste. Nie dziwie sie ;)

Gość fasetA
masakra, jak to sie dzieje, od czego to zalezy, ze jedne nie musza sie wysila,a drugie chocby nie wiem co, nie znajda sobie nikogo. przerazajace to i frustrujace. ile masz lat?

Gość ja mam podobnie
jesteś pewnie młodsza ode mnie o te kilka lat, radzę Ci wykorzystać te studenckie czasy, bo potem wszyscy będą sparowani i nawet nie bedziesz miała koleżanki żeby na kawę z nią wyjść bo każdy będzie się swoją połówką zajmował

Gość fasetA
mam 25 lat rocznikowo, studiuje, bo koncze drugi kierunekpoznalam dosc sporo facetow w swoim zyciu, ale nigdy nic z tego powaznego nie wyszlo i zwykle poznwalam ich niejako dzieki moim kumpelom, do ktorych to najperw startowali faceci:D niby maszkara nie jestem, ale cos ich we mnie odstrasza widocznie.

Gość ja mam podobnie
też się nad tym zastanawiałam, że jest we mnie coś takiego co odpycha, chociaż nie jestem brzydka, albo to faceci mają takie wymagania dzisiaj, że jak kobieta nie wygląda jak modelka Victoria secret to nawet nie mają ochoty z nią porozmawiać